SON DAKİKA



Haber > Trabzon > ORKENT Başkanı Özay’dan iddialara cevap

ORKENT Başkanı Özay’dan iddialara cevap

15 Temmuz 2024 Pazartesi - 16:59




Özay “AK Partili belediye sessiz kalmış olabilir, ama biz sessiz kalmayız!”





Ortahisar Belediyesi iştiraklerinden ORKENT A.Ş.’ye bağlı Olimpik Yüzme Havuzu ile ilgili kamuoyuna yansıyan bir takım iddialarla ilgili ORKENT Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Özay, açıklamalarda bulundu. 
Özay, Ortahisar Belediyesi tarafından gerekli tadilat ve güçlendirme çalışmaları sonrasında yeni sezonda hizmete başlayan ORKENT Kapalı Yüzme Havuzu ile ilgili gündeme getirilen “Antrenörler, mesai saatleri içerisinde özel ders veriyor” şeklindeki iddialara cevap verdi.

“BÜYÜK BİR ÖZEN VE TİTİZLİKLE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ HİZMETLERİMİZ, TRABZON HALKIMIZ İÇİNDİR” 

ORKENT Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Özay, “ORKENT. A.Ş. bünyesindeki Olimpik Yüzme Havuzu’nda, belediyemiz 11 antrenörle yaklaşık 470’e yakın kursiyere ve diğer spor kulüplerinin eğitim verdiği kişilerle birlikte, günlük ortalama 750 kişiye yüzme eğitimi veriliyor. Havuzumuzun hijyeni, personelimizin kursiyerlere olan ilgi ve alakası, plan ve programlarımızın eksiksiz ilerlemesi, havuzumuza ve belediyemizin spor kulübüne ilgi ve talebi arttırmaktadır. Kursiyer sayımızın giderek artması, kursiyerlerimizin memnuniyetinin de bir göstergesidir. Yüzme sporuna ilgi duyan gençlerimize, kadınlarımıza ve engelli kardeşlerimize en iyi şekilde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük bir özen ve titizlikle yürüttüğümüz hizmetlerimiz Trabzon halkımız, özel sporcularımız, 14 yaş gurubu çocuklarımız ve bizi tercih eden herkesin eğitimi içindir” dedi.  

“AK PARTİ SESSİZ KALMIŞ OLABİLİR, BİZ ASLA SESSİZ KALMAYIZ” 

“Havuzda bazı antrenörlerin mesai saatleri içinde özel ders verdiği” şeklindeki iddialarla ilgili olarak araştırma yapılması talimatı verdiklerini ifade eden Özay, “Bahsi geçen iddiaların hızlı bir şekilde araştırılması talimat verdik. Bu tür bir uygulamayı asla kabul etmiyoruz. AK Partili yönetim sessiz kalmış olabilir, biz asla sessiz kalmayız. Kursiyerlerimizin konforlu ve adil şekilde eğitim alması bizim birinci önceliğimizdir. Hizmet kalitemizden dolayı havuzumuzun popülasyonunun yüksek olması bizim sorumluluğumuzu daha da arttırmaktadır. Bu bilinçle hizmet verdiğimiz havuzumuzda vatandaşlarımızı incitecek, rencide edecek bir şeye asla izin vermeyiz” açıklamalarında bulundu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap