SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sibel, Suiçmez "Güçlü çözümler üretmek zorundayız"

Sibel, Suiçmez "Güçlü çözümler üretmek zorundayız"

22 Nisan 2023 Cumartesi - 12:03




CHP Trabzon 1. sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel, Suiçmez, “1Türkiye'nin ve Trabzon'un geleceği için mücadele etmek ve güçlü çözümler üretmek zorundayız. Ülkeyi huzur ve refaha kavuşturacağız” dedi





CHP Trabzon 1. sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni eleştirerek cumhurbaşkanına; yasama, yürütme ve yargıyı güdümü altına alan çok geniş ve denetlenemez yetkiler tanındığını dile getirdi. Suiçmez, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, maalesef keyfi ve kural tanımaz yönetim anlayışı ile birlikte ülkemizi derin bir yönetimsel ve ekonomik krize sürüklemiştir. Bu sistem devlet ve millet için artık sürdürülemez bir hal almıştır. Ekonomik kriz, Türkiye'de son yıllarda yaşanan en önemli sorunlardan biridir. Yüksek enflasyon, işsizlik oranları ve kurlardaki dalgalanmalarla ekonomik kriz derinleşmiştir” dedi.

ÜLKEYİ BİZ REFAHA KAVUŞTURACAĞIZ

Suiçmez, “Bu durum, vatandaşların geçim sıkıntısı çekmesine ve işsiz kalmasına neden olmaktadır. Ülkemizde yaşayan farklı kesimler arasında kutuplaşma en üst seviyeye olup bu durum ülkede birlik ve beraberliği zayıflatmakta ve toplumsal huzursuzluğa yol açmaktadır. Yolsuzluk, adaletsizlik, adam kayırma, keyfi yönetim ve liyakatsiz atamalar had safhaya ulaşmış, kamu barışı bozulmuştur. Millet İttifakı olarak bizler, Türkiye'nin ve Trabzon'un geleceği için mücadele etmek ve güçlü çözümler üretmek zorundayız. Bu kapsamda, sosyal politikalar, yolsuzlukla mücadele, şeffaflık ve denetim konularında politikalar uygulayarak ülkemizi huzur ve refaha kavuşturacağız” diye konuştu.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap