SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da uyuşturucu can aldı! 3 kişi gözaltına alındı

Trabzon'da uyuşturucu can aldı! 3 kişi gözaltına alındı

13 Haziran 2024 Perşembe - 09:08




Trabzon'un Yomra ilçesinde 1 kişinin uyuşturucu madde kullandıktan sonra fenalaşması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği iddiası üzerine başlatılan soruşturmada 3 şüpheli yakalandı.





İlçeye bağlı Sancak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde bir evde C.Ç (27), E.A (29), B.D (23) ve E.K'nin (28) iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan bir süre sonra fenalaşmaları üzerine 112'ye ihbarda bulunuldu.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan gençlerden C.Ç, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gençlerden E.A'nın hayati tehlikesinin devam ettiği, B.D ve E.K'nın ise tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, gençlerin uyuşturucu maddeyi temin ettikleri M.A (22), M.K. (42) ve E.A (30) gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 7.86 gram skunk esrar ve 3 uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.


Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan hastaneden taburcu edilen B.D ve E.K hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap