SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ya metro ya servis!

Ya metro ya servis!

02 Ocak 2018 Salı - 20:00




Açıldığı günden bugüne eleştirilerin hedefi olan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu kez de personel servisi ile gündem oldu.





Meryem Akgün

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi personel servisinin iptal edilmesiyle ilgili hastane çalışanları bir araya gelerek hastane önünde açıklama yaptılar. Servisin iptal edilmesi ile mağduriyet yaşayan personel adına Türk Sağlık Sen Trabzon Şube Başkanı Mustafa Serdar, hastanenin konumu ile ilgili uyarılarını her seferinde dile getirdiklerini, hastanenin ulaşıma elverişsiz bir noktada olmasına karşılık hastane yönetiminin ‘Devletin imkanları ile personelimizi taşıyacağız’ sözü ile bugüne kadar geldiklerini ifade etti.

SORUN ÇÖZÜLEMEDİ

Serdar, yeni yıla acı bir sürpriz ile girdiklerini kaydederek, “Şehir merkezine 22 kilometre uzakta ve ancak üç dolmuşla ulaşım sağlanan, yaklaşık bin 350 sağlık çalışanı ile 800 civarında taşeron işçinin çalıştığı bu hastane burada açılalı 7 sene oldu ama ulaşım sorunları bir türlü çözülemedi. 1 Ocak itibariyle personel servisi de kaldırıldı. Yakın zamanda buraya metro ya da hızlı tren gelecek diyen hükümet yetkilileri bu sözlerini neden tutmadılar. Ücretsiz servis hizmeti başlayıncaya kadar alternatif ulaşım imkanları sağlanmalı ve Trabzon Valiliği de bu sürecin takipçisi olmalıdır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap