SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'dan Türkiye'yi dolandırdılar

Trabzon'dan Türkiye'yi dolandırdılar

01 Aralık 2015 Salı - 08:26




Ortahisar ilçesi Kalkınma Mahallesi’nde polis ekiplerinin baskın düzenleyerek ortaya çıkardığı telefon dolandırıcılığı şebekesinin ayrıntıları netleşt





Kalkınma Mahallesi’nde bir iş yerinin zemin katını kiralayarak burada telefon yöntemi ile dolandırıcılık yapan şebekenin, bir süre önce gazetelere ilan vererek 14 kişiyi işe aldığı belirlendi. 60 BİN LİRA İşe alınan kişilerin tamamının kadın olduğu öğrenildi. İstanbul alan kodu ile yapılan aramalarda bin kişiye ulaşan dolandırıcıların, sigorta poliçesi satarak insanları dolandırmaya çalıştığı tespit edildi. 200 kişinin bu yöntemle dolandırıldığı ve şebekenin 60 bin TL parayı zimmetine geçirdiği öğrenildi.

ANLAMADILAR

Polis ekiplerinin iş yerine yaptıkları baskın sırasında 16 kişi gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Çalışanların burada alınan ifadelerinde, dolandırıcılık firmasında çalıştıklarının farkında bile olmadıkları ortaya çıktı. Kadınlar, "İnsanlar bize hakaret ettiğini fark edince işin resmi olmadığını anlamıştık" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap