SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'u fırtına vurdu!

Trabzon'u fırtına vurdu!

12 Kasım 2015 Perşembe - 11:03




Trabzon’da dün geceden bu yana etkili olan şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor.





Trabzon2u fırtına vurdu... Doğu Karadeniz Bölgesi genelinde etkili olan şiddetli yağış sonucu dereler taşarken, fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Oluşan yüksek dalgalar nedeniyle balıkçılar denize açılamadı. Trabzon Havalimanı’nda ise şiddetli rüzgar nedeniyle dün akşam ve bu sabah uçak seferleri iptal oldu. Yağışların Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-75kg/metrekareye) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılar yapıldı.

FIRTINA HAMSİ AVINI VURDU

Öte yandan Trabzon’da dün akşamdan beri devam eden olumsuz hava şartları balıkçıları da vurdu. Denizin aşırı dalgalı olması yüzünden çoğu tekne denize açılamazken Trabzon Balık Hali’ne bugün itibariyle neredeyse hiç hamsi gelmedi. Balıkçılar bu sezon fırtına yüzünden ilk kez denize açılamayarak avlanma yapamadıklarını belirtirken, Trabzon Balık Hali'ne geçtiğimiz günlerde ortalama 10-15 bin kasa civarında hamsi geldiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap