SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Uzatmalı başkan kaybetti

Uzatmalı başkan kaybetti

21 Ocak 2014 Salı - 08:57




14 yıldır Trabzon Fırıncılar Odası Başkanlığı görevini yürüten Yahya Baş yapılan seçimi kaybetti. Yeni Başkan Davut İlik ise 97 oy aldı.





Fırıncılar Odası seçimleri esnaf sarayının 7. katında yapıldı. Fırıncı esnafının ilgi gösterdiği seçimde divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara yaptı. Mevcut Başkan Yahya Baş ile Davut İlik'in yarıştığı genel kurulda 150 oy kullanıldı. Oyların 97'sini alan Davut İlik Fırıncılar Odası’nın yeni başkanı olurken Yahya Baş ise 53 oyda kaldı. 14 yıl Fırıncılar Odası’na başkanlık yapan Baş dönemi bu seçimle birlikte sona erdi. "Birlik zamanı. Ötekileştirmeden, herkesin düşüncesine değer vererek, el birliği ile ayağa kalkacağız" diyen Davut İlik, "Geçen dönem kendisine oy vermeyen insanlar cezalandırıldı. Fırıncı esnafı zor durumda. Kazanamıyor" dedi. Eleştirilere cevap veren Yahya Baş ise, "Rize’de, Samsun'da, Giresun'da bir şey yok. Burada nasıl zam yapalım? Ben kimseyi mağdur etmedim. Ceza yemelerini engelledim" diye konuştu. Yapılan seçimde fırıncıların tercihi Davut İlik oldu. Adem YILMAZ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap