SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vicdanlar taş kesildi

Vicdanlar taş kesildi

20 Mayıs 2013 Pazartesi - 16:35




Trabzon meydan mevkiinde bulunan Halis Çebi İş Merkezi'nin çatısına çıkan 25 yaşlarında bir genç intihar girişimimde bulundu.





Adem YILMAZ Trabzon’da Halis Çebi İş Merkezi’nin çatısına çıkan 25 yaşındaki Yücel E. intihar girişiminde bulundu. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ile birlikte itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Polis ekipleri yaklaşık yarım saat boyunca intihar girişiminde bulunan genci çatıda ikna etmek için çaba harcarken caddede de bir anda biriken kalabalık ellerindeki cep telefonları ile olayı görüntülemeye çalıştı. UTANDIRAN TEZAHÜRAT: ATLA, ATLA! İtfaiye ekipleri gencin atlama ihtimaline karşı şişme yatak açtı. Caddede toplanan vatandaşların sayısı hızla artarken kalabalık içindeki bazı şahıslar, Yücel E’ye “Atla, atla” şeklinde tezahürat etmeye başladı. Uzun süre çatıdan inmemek için direnen genç, 500 TL borcu olduğunu iddia etti. Yücel E, polis memurları tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi. Gencin atlaması yönünde tezahürat eden vatandaşlar ise tepki çekti. ANNENİN FERYADI YÜREK ACITTI İntihar eylemi sırasında çevreden geçmekte olan Rüveyda Tüfekçioğlu isimli kadın, yaşananlara isyan ederek, “Yeter artık! Ben de anneyim. AK Partiliyim. Bu işin partisi olmaz. Kızım KTÜ Kamu Yönetimi mezunu. Herkesin bir derdi var. Herkesin psikolojisi bozuldu. İş bulamıyorlar. Asgari ücrete razıyız. Evde kızım çatal bıçak ile bize saldırmaya başladı. Artık dayanacak gücümüz yok. Kanser hastasıyım. Bize, bu insanlara yardım edin” diyerek feryat etti. Didem isimli kızı için feryat eden annenin sesine ise kulak veren olmadı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap