SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yeşil ve mavinin buluştuğu yer

Yeşil ve mavinin buluştuğu yer

19 Haziran 2017 Pazartesi - 15:25




Saklıköy Cafe ve Restaurant sahibi Ali Yavuz Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran’a konuştu.





Bulancak’ta yeşil ile mavinin kesişme noktasında eşsiz lezzetler sunan Saklıköy Cafe ve Restaurant’ın sahibi Ali Yavuz, gazetemize konuştu. Projelerini ve gelecek hedeflerini sıralayan Yavuz, tecrübeli kadroları ile kaliteli hizmet sunduklarının altını çizdi.

Giresun’un Bulancak ilçesi Kovanlık yolu üzerinde Pazarsuyu köyü mevkiinde hizmet veren Saklıköy Cafe ve Restaurant’ın sahibi Ali Yavuz, kapılarını Karadeniz Gazetesi’ne açtı. Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran’a konuşan Yavuz, iş hayatından hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulunarak, yeşille mavinin buluşma noktası olan ve hizmet kalitesi ile adından söz ettiren Saklıköy Cafe ve Restaurant’ı da anlattı.

Bölgeye kaliteli hizmet sunduklarını belirten Yavuz, “Öncelikle bölgemizde bu kadar kaliteli ve ilkeli yayın sürdüren gazetenizin başta imtiyaz sahibi olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. Saklıköy Cafe ve Restaurant olarak çok güzel bir doğaya sahibiz. Burada müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Çok kaliteli bir ekip ve deneyimli ekipmanlarımızla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

DOĞAL GÜZELLİK

Başarılı iş adamı, yoğun ilgi gördüklerini dile getirerek, "Saklıköy olarak Ordu ve Giresun’un tam ortasında olmak bize büyük avantaj sağlıyor. Her zaman Giresun ve Ordu’dan özel müşterilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Tesislerimiz Karadeniz’in yeşili ve mavisi ile kaplı olan doğa harikası bir bölgededir. Meşhur Pazarsuyu Deresi kenarında olmak da işletmemize ayrı bir doğal güzellik katıyor" ifadelerini kullandı.


AİLENİZLE NEZİH ORTAM

Doğanın tüm güzelliklerinin buluştuğu bir noktada hizmet sürdürdüklerini ifade eden Yavuz, "Saklıköy Kafe ve Restaurant’ta ailenizle birlikte doğanın tüm güzelliklerini yaşayabileceğiniz gibi dere ve kuş sesi ile birlikte doyasıya eğlenceli bir gün geçirmenin tam da adresiyiz. Müşterilerimize işletmemizde misafirlerini ağırlayacakları ve keyifli anlar yaşayacakları ortam sunmaktayız" diye konuştu.

BOL VE ZENGİN ÇEŞİT

Yavuz, işletmelerinde zengin çeşitleriyle hizmet verdiklerini de dile getirip, şöyle dedi: “İşletmemizde bol ve zengin çeşitler mevcut. Kuzu, tandır, güveç, Adana, kıymalı çeşitleri, fırında güveç, kebaplar, ızgara çeşitleri, et ve çeşitleri, sulu yemek çeşitleri, köfte, beyti, çorba çeşitleri, salata ve çeşitleri, meyve ve çeşitleri, sıcak ve soğuk içecekler ve birçok zengin çeşidin de adresi bizim işletmemizdir.”

RAHMETLE ANIYORUM


Şehit düşen vatan evlatlarını rahmetle andığını söyleyen Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm milletimizin başı sağ olsun diyorum. Zaman zaman hiç beklenmedik şekilde saldırıya uğrayıp askerimiz ve polisimiz şehit düşüyor. Şehit düşen vatan evlatlarını rahmetle anıyorum. Allah mekanlarını cennet etsin. Onlara çok şey borçluyuz.”

BAYRAM İÇİN ÖZEL MENÜLER

Yaklaşan Ramazan Bayramı’na yönelik hazırlıklarını sürdürdüklerini de bildiren Yavuz, “Saklıköy Cafe ve Restaurant’ta fiyatlar da oldukça uygundur. Müşteri memnuniyeti ile birlikte daima takdir toplamaktayız. İlkemiz olan müşteri memnuniyetini daima önde tutmaktayız. Kaliteli hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Bayrama özel menüleri de müşterilerimize sunmak için sabırsızlıkla bayramı bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

ÖNCELİĞİMİZ TURİZME KATKI

Yavuz ayrıca şu ifadeleri kullandı: “Karadeniz'de yeşil ile maviyi birleştiren yaylalarımız görülmeye, gezilmeye ve yaşanmaya değer. Bölgemizde çok iyi yaşanıp turizme katkı sunacak yerler var. Bunların da değerlerini bilmek gerekir. Özellikle Bektaş, Paşakonağı, Kümbet, Karagöl yaylaları turistler için çok özel yaşam alanlarıdır. Buraların değerlerini bilmeliyiz ve çok iyi değerlendirmeliyiz. Önceliklerimiz ve hedeflerimiz arasında turizme katkı sunmak da var. ”


HAVAALANI AVANTAJDIR

Havaalanının yöreye büyük avantajlar sağladığına dikkat çeken başarılı iş adamı, “Ordu-Giresun Havalimanı'nın ilimize büyük katkısı oldu. Gerçekten yıllardır yokluğunu çektiğimiz bu büyük eksikliğin tamamlanması için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler iş adamları olarak, il dışından birçok yatırımcının da artık rahatlıkla gelerek hem yatırım hem de turizm amaçlı olarak Giresun’u tercih ettiğini gördük" dedi.

GİRESUNSPOR BAŞARMALI

Giresunspor’un başarılı olmaması için hiçbir nedenin olmadığının altını çizen Yavuz, “Son dakikalarda Süper Lig’in kapısından dönen Giresunspor’umuz bu sezonun sonunda gülen taraf olacaktır. Buna şehir olarak inancımız tam. Giresunspor önceki yıllarda olduğu gibi yine göğsümüzü kabartıp bizleri sevince boğacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap