SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Zeki Şenlikoğlu

Zeki Şenlikoğlu

24 Ocak 2017 Salı - 09:00








Doğanın belki de en çömert davrandığı bir coğrafyanın, yaylalar diyarı Dereli’nin Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu’nu konuk edeceğiz bu hafta köşemize. Bu anlamda Giresun’un en şanslı, turizm yönünden en avantajlı ilçesi durumunda olan Dereli; Kümbet ve Bektaş yaylaları başta olmak üzere onlarca obaya (küçük yayla yerleşimleri) ve yine Giresun’un en yeşil ve en fazla ormanlarına sahip.

Böyle bir ilçede yönetici olmak, hele de seçilmiş biri olmak ve bunu ikinci dönem de sürdürmek güzel bir başarıdır. Turizm açısından büyük potansiyelleri olmasına ve tüm olumsuzluklara rağmen bu potansiyelinden bir şekilde yararlanan Dereli, aslında tam da istenildiği gibi gelişememiş, bu zamana kadar ilçeyi yönetenler tarafından potansiyelleri pek fark edilememiş, kuruluş yeri itibarıyla da gelişmeye çok da müsait olmamış güzel bir ilçemiz.

Ancak fark edilmeyişler 2009 yılında belediye başkanı seçilerek göreve gelen Zeki Şenlikoğlu ile son bulmuş. Göreve başlar başlamaz kolları sıvayan Başkan Şenlikoğlu, ilk önce alt yapı ve merkezde bulunan ana yol, cadde ve sokaklara el atarak işe başlamış, özellikle 2016’dan sonra büyük bir dönüşüm için şehri baştan sona yenileyecek gerek alt yapı gerekse üst yapı çalışmaları ise sürüyor. Daha yaşanır, daha güzel ve dışarıdan gelen insanların daha fazla vakit geçireceği bir dereli için gece gündüz çalışmalar devam ediyor.

Bunun yanında, yaylalar diyarı olan Dereli’nin geleceğinin turizmde olduğunun farkında olan Başkan Şenlikoğlu, yaylalarla ilgili her türlü etkinlik, yatırım ve projeyi yakından takip ederek, belediye imkanlarıyla gerekli desteği veriyor. "Tüm çalışmalarımızı aksatmadan ve ilk günkü heyecanla sürdürüyoruz" diye konuşan Şenlikoğlu, iki dönemdir görevde bulunmasından da anlaşılacağı üzere şehrinde çok seviliyor.

Kapısı her daim açık ve her fırsatta halkın içinde olan Başkan, iyi günde de kötü günde de insanlarının yanında olmaya gayret ediyor... Kendisine selam ve sevgilerimle başarılarının devamı dileklerimi gönderiyorum.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap