SON DAKİKA



Haber > Magazin > 15’er yıl hapis isteniyor

15’er yıl hapis isteniyor

01 Temmuz 2017 Cumartesi - 11:53




Kendisini Tuba Büyüküstün’le görüntüleyen gazetecinin fotoğraf makinesini gaspettiği iddiasıyla Umut Evirgen ve korumalarının 15’er yıla kadar hapis c





Umut Evirgen ve Tuba Büyüküstün’ü görüntüleyen gazeteci İsmail Bayrak’ın fotoğraf makinesinin silah zoruyla gaspedilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan Umut Evirgen ve iki kişi hakkındaki soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, işletmeci Evirgen ve iki korumasının ‘Yol kesmek suretiyle birden fazla kişiyle silahlı yağma’ suçundan 10 yıldan 15’er yıla kadar hapisleri istendi.

İddianame, gönderildiği ağır ceza mahkemesince kabul edilirse, Evirgen ve iki kişinin yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak. Sarıyer’de oyuncu Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen’i görüntüleyen gazeteci İsmail Albayrak’ın içinde bulunduğu aracın önünün işletmecinin korumaları olduğu iddia edilen iki kişi tarafından kesildiği ve muhabirin fotoğraf makinesinin silah zoruyla gaspedildiği öne sürülmüştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap