SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yunus Emre'nin bilinmeyen yüzü

Yunus Emre'nin bilinmeyen yüzü

15 Temmuz 2024 Pazartesi - 10:10




Survivor'a katılarak kendisine ün kapılarını aralayan Yunus Emre Özden'in 2017 Best Model Türkiye Yarışması’nın "Best Catwalk" seçildiği ortaya çıktı. Katıldığı yarışmada sert tavırları ile hafızalara kazınan yarışmacı, aslında podyumlardaki yürüyüşü ile tescilli.





Modellik, belirli bir kültüre dayanan, sürekli özen isteyen ve disiplin gerektiren bir meslek.

“Best Model Türkiye Yarışması” 30 yıllık tarihi boyunca seçtiği “Best Model”ler ile moda ve şov dünyasına pek çok isim kazandıran önemli bir yarışma.

15 Ekim 2017’de Kıbrıs Girne’de gerçekleşen yarışmada, Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı birinci olmuştu.

“Best Catwalk” seçildi

Birçok kategoride derecelendirmenin olduğu aynı yarışmada Ecem Nur Ekşioğlu ve günümüzde katıldığı Survivor ile tanınan Yunus Emre Özden de “2017 Best Catwalk” olarak seçilmişti.700 aday arasından seçilmişti


2017 yılında gerçekleştirilen zorlu ve prestijli bir organizasyonda; 700 aday arasından seçilen 32 kız ve erkek finalistin podyuma çıktığı gecede Survivor'da varlığını ispat eden ve sert tavırları ile hafızalara kazınan Yunus Emre Özden, “Best Catwalk” seçilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap