SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ona göre Çağla Şıkel hâlâ dansöz!

Ona göre Çağla Şıkel hâlâ dansöz!

15 Temmuz 2024 Pazartesi - 10:12




Alişan ile Sefo, rapçinin geçtiğimiz aylarda sosyal medyada paylaştığı etek giydiği görüntüler üzerinden polemik yaşamıştı. Kıbrıs'ta müzikseverlerle buluşan Alişan, yakın arkadaşı Çağla Şıkel ile başrolü paylaştığı 'Cennet Mahallesi' (2004-2007) dizisinin bir bölümündeki sahneyi hatırlatan Sefo'ya tepki gösterdi.





Alişan, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıktı. Şıklığı dikkatlerden kaçmayan sanatçı, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"İKİ AY TATİL YAPACAĞIZ"

"Sizi Kıbrıs'ta hep eşinizle birlikte görüyorduk. Buse Hanım size eşlik ediyor mu?" sorusuna 48 yaşındaki şarkıcı, "Onlar şu anda Çeşme'de tatilde, ben de oraya geçeceğim. İki aylık bir tatil planımız var. Çeşme'den sonra tüm Anadolu'da gezmek istiyoruz" karşılığını verdi.

"50-60 KIZ BANA DOĞRU KOŞTU"

"Uzun yıllardır sahnedesiniz. Unutamadığınız bir an oldu mu?" sorusunu ise Alişan, "Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserimi hiç unutamıyorum. İlk konserimdi. O zaman daha 'Aynalı Tahir' dizisine başlamamıştık. Bir baktım 50 60 kız toplanmış, üstüme doğru koşuyor. Rahmetli Hilmi abi (Topaloğlu) ayarlamış. Neye uğradığımı şaşırmıştım. O anı hiç unutmuyorum" şeklinde cevapladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap