SON DAKİKA



Haber > Magazin > 20 gün sonra düğünü vardı, şehit oldu

20 gün sonra düğünü vardı, şehit oldu

22 Temmuz 2016 Cuma - 13:55




Diyarbakır'da PKK'nın hücre evine düzenlenen operasyonda şehit düşen 26 yaşındaki polisin, 20 gün sonra düğün yapacağı ortaya çıktı.





26 yaşındaki polis memuru Salih Aksu, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki PKK'nın hücre evine düzenlenen operasyonda şehit oldu.

Şehit Salih Aksu'nun acı haberi Ortaköy İlçesi'nde oturan babası Mustafa Aksu ve annesi Elmas Aksu'ya emniyet yetkilileri bildirdi.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sinir krizi geçiren aile fertlerine hazırda bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. Acı haberi duyan Aksu ailesinin yakınları da eve akın etti. Şehit Aksu'nun annesi Elmas ve babası Mustafa Aksu'nun günlerdin ilçe merkezinde düzenlenen demokrasi nöbetine katılıp, nöbet tuttuğu öğrenildi.

20 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ VARDI


Şehit polis memuru Aksu'nun nişanlısı din kültür ve ahlak bilgisi öğretmeni Hülya Aksu ile daha önce resmi nikah kıydığı ve 12 Ağustos günü de Aksaray'da düğün yapacakları öğrenildi.

Aksu ailesinin 3 çocuğundan en küçüğü olan şehit Salih Aksu'nun ağabeyleri 32 yaşındaki Seyit Aksu'nun kuaför, 35 yaşındaki Ferdi Aksu'nun da kaynak ustası olduğu belirtildi.

Şehit Aksu'nun cenazesinin yarın Ortaköy İlçesi'nde defnedilmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap