SON DAKİKA



Haber > Magazin > Acun Ilıcalı ifiraf etti: Ben çözemedim!

Acun Ilıcalı ifiraf etti: Ben çözemedim!

14 Haziran 2016 Salı - 12:30




Ekranların sevilen yarışması Survivor'da, kimin kiminle yakın olduğunu öğrenmek isteyen Acun Ilıcalı, konseyde yarışmacılara bu soruyu yöneltti.





TV 8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor'da Kıbrıs finali yaklaştıkça, yarışmacılar arasındaki arkadaşlık ilişkileri de bir o kadar karışıyor. Programı yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Ilıcalı'nın, dün yapılan konseyde, "Kim kimle ne durumda, ben çözermedim" demesi üzerine Ünlüler takımından gelen cevap herkesi şaşırttı.

Nagihan Karadere, en başında beri Semih Öztürk ile çok iyi anlaştığını belirtirken, Yunus Günçe ve Atakan Arslan ile bir türlü fikir birliği içinde olamadıklarını söyledi.

Ezgi'nin yarışmadan elenmesinin ardından daha sessiz bir görüntü çizen Atakan Arslan ise tek başına hareket ettiğini belirtti.

"SEMİH İLE ANLAŞMANIN TEK YOLU..."

Semih Öztürk, Yunus ile iletişiminin kopmamasının tek sebebi olarak, takım arkadaşının karşısındaki hiç hakaret etmemesini gösterdi. Öztürk, "Tartışmalarımız sert olmuş oolabilir. Hakaret etmeden tartışabilen birini görünce şaşırdım. Sabaha kadar tartışırız, ama iletişim kopmuyor. Kendim gibi birini görünce çok mutlu oldum. Yunus Günçe varmış yani, böyle birisi varmış." derken, Günçe ise, "Semih'le anlaşmanın tek yolunun ona itirtaz etmemek" ifadelerini sözlerine ekledi.


DOKUNULMAZLIK OYNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Çok zorlu bir parkurda, kıyasıya bir mücadele içine giren iki takımdan Ünlüler takımı oyunu 10-7'lik skorla kazandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap