SON DAKİKA



Haber > Magazin > Acun'a resmen ağlayarak yalvardı

Acun'a resmen ağlayarak yalvardı

17 Mart 2015 Salı - 14:39




Survivor All Star yarışmasında yemek ödülü kaybeden gönüllüler takımından Berna ve Serenay gözyaşlarını boğularak Acun Ilıcalı’dan yardım istedi.





Survivor All Star yarışmasında duygusal anlar yaşandı. Yemek ödüllü oyunda gönüllüler ve ünlüler takımları kıyasıya bir mücadelenin içine girdiler. Haftalardır aç olan yarışmacılar, hamburger ödüllü zorlu yarışmayı kazanabilmek için bütün performanslarını sergiledi. Yarışmanın galibi ise 10-7′lik skorla gönüllüler takımı oldu.

“LÜTFEN BİZİ BÖYLE ADAYA GÖNDERME”

Yarışmadan sonra ünlüler takımında moraller bozulurken, Berna ve Serenay ise gözyaşlarına boğuldu. Ağlayarak Acun Ilıcalı’yla konuşan Berna, “Elimden geleni yapıyorum kazanmak için puan alıyorum ama yine açız. Artık herkes bir puan da olsun alsın da bizde birşeyler yiyelim. Herkesin daha fazlasını yapması lazım. Artık düşünemiyorum, oynayamıyorum, gücüm kalmadı açım” dedi. Çok aç olduklarını söyleyen Berna gözyaşları içinde Acun Ilıcalı’ya “Lütfen adaya gönderme bizi böyle” diyerek ağladı.

ACUN ILICALI DA NE DİYECEĞİNİ BİLEMEDİ

Berna ve Serenay’ın açlıktan karşısında ağlaması ve kendilerini bu şekilde adaya göndermemesini istedikleri Acun Ilıcalı da yaşananlar karşısında duygulandı. Ilıcalı “Biz de mutlu değiliz sizin aç kalmanızdan. Dünyanın en zor yarışmasına yarışıyorsunuz ve All Star burası. Bu nedenle şartların daha zor olacağını daha önce söylemiştim. Biz de gerçekten üzülüyoruz. Ancak yarışmanın kuralları bu gerçekten Allah yardımcınız olsun çok zor şartlardasınız” dedi. Gönüllüler takımı büyük moral bozukluğu içinde adalarına dönerken, ünlüler takımı ise kazandıkları hamburgerleri afiyetle yedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap