SON DAKİKA



Haber > Magazin > Babasından korkan çocuk evden kaçtı

Babasından korkan çocuk evden kaçtı

27 Mayıs 2015 Çarşamba - 15:54




Zonguldak’ta on gündür okula gitmeyen ve babasından korktuğu için evden kaçan çocuk kamyon kasalarının arasında bulundu. Çocuk babam dövecek diye sakl





Babası dövecek diye öyle çok korktu ki. Ormanlık alana kaçtı. 10 yaşındaki Berat 10 gündür okula gitmiyordu. Bu durumu babası öğrendi. Küçük çocuk babasının döveceğinden çok korktu. Ormanlık alana kaçtı Baba, polise haber verdi. Polis, AFAD, itfaiye ve Berat'ın arkadaşları onu ormanda aramaya başladı. Ancak küçük çocuk bir türlü bulunamadı. Gazeteciler de olayı takip etmek için bölgeye hareket etti.

Şans eseri Berat'ı onlar gördü. Fakat çocuk yine kaçamaya başladı. Berat, izini kaybettirmek için kamyon kasalarının arasına saklandı. Neyse ki gazeteciler onu sonunda buldu. Küçük çocuk bulunsa da kasaların arasından çıkarılamadı. Babam dövecek dedi başka bir şey demedi. Olay yerine bir süre sonra polis geldi. Onu kucağına alarak kasaların arasından çıkarıldı. Berat ''babam dövecek' dese de  ailesine teslim edildi.

İşte o görüntüler;

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap