SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serdar Ortaç'ı isyan ettiren karar!

Serdar Ortaç'ı isyan ettiren karar!

22 Haziran 2024 Cumartesi - 13:31




TikTok'ta açtığı canlı yayınlarda alkol ve sigara kullanan ve birçok kez küfürlü ifadeler kullanan şarkıcı Serdar Ortaç'ın hesabı kapatıldı. Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Serdar Ortaç, bu karara isyan etti.





Instagram hesabında açıklama yapan Serdar Ortaç, “TikTok hesabımı kapatmışlar, sanki namus suçu işledim. Ben de Instagram’a geldim. Instagram’ı seviyorum ama canlı yayını yok ki Instagram’ın” dedi.

"İÇKİSİZ HAYAT ACAYİP GÜZEL"

Alkol ve sigara kullanmayı bıraktığını açıklayan 54 yaşındaki popçu, “35 sene viski içen adam bir gecede bırakır mı ya! İçkisiz hayat acayip güzel. Bugün 23’üncü gün bitti, içkiyi ve sigarayı aynı anda bıraktım. 35 sene her gece içtiğim viskiyi bıraktım” şeklinde konuştu.

Bir süredir maddi anlamda zor günler geçirdiği bilinen Serdar Ortaç, bir hayranının söz konusu sıkıntılarını aşması için "emlak işi yapması" önerisine de yanıt verdi.

"EMLAK İŞİ YAPAMAM"

Yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden ünlü şarkıcı, "Emlak işi yapamam. Kafam basar mı benim bir şey alıp satmaya? ‘Bilsem ki’yi yazan adam, mal satabilir mi?" ifadelerini kullandı.

"SAKIN İNANMAYIN"

Serdar Ortaç, kurduğu WhatsApp grubuna eklediği tanıdıklarından 5’er bin lira isteyerek, evine gelecek haczin önüne geçmeye çalıştığı iddialarını yalanlamıştı: Geçen sene bir arkadaşımdan borç istediğim konuşmaları yayınlıyorlar. Eğer sizden benim adıma para isteyen olursa sakın inanmayın.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap