SON DAKİKA



Haber > Magazin > Black Sea'den maskeli balo!

Black Sea'den maskeli balo!

26 Mart 2015 Perşembe - 12:06




Karadeniz Kültür Sanat ve Dans Sporları Derneği (Black Sea Dance Academy) Dans Okulu Trabzon’da unutulmayacak bir kostüm partisi düzenledi. Gece renkl





Trabzon muhteşem bir maskeli baloya ev sahipli yaptı. Karadeniz Kültür Sanat ve Dans Sporları Derneği (Black Sea Dance Academy) Dans Okulu’nun gerçekleştirdiği maskeli baloda katılımcılar birbirinden özel kostümlerle gece boyunca renkli anlar yaşadılar. Retto’da düzenlenen gecede katılımcılar dansın da keyfini çıkarttılar. Gecede Tuğçe Alaşalvar kostümüyle gecenin 1.’si seçildi ve dans okulundan 1 aylık ücretsiz ders almaya hak kazandı. Gecenin 2.’si ise Selin Selçuk olurken, Selçuk da her hafta düzenlenen latin night gecelerinden birine ücretsiz giriş hakkı kazandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Karadeniz Kültür Sanat ve Dans Sporları Derneği Dernek Başkanı Şenol Çakır ve Sanat Komisyon Başkanı Nilgün Çakır, “Trabzon’da yaptığımız latin dans geceleriyle dans tutkunlarını bir araya getiriyoruz. Maskeli balo ile de Trabzon insanına farklı bir gece yaşatmak istedik ve amacımıza ulaştık. Bu Trabzon’daki 5. maskeli balomuz oldu” dediler. Nilgün Çakır ayrıca, “Sadece dans eğitimi için değil, kahvemizi içeceğimiz samimi bir ortam dilerseniz, Black Sea Dance Academy’ye sizleri de bekleriz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap