SON DAKİKA



Haber > Magazin > Canlı yayında küfür etti

Canlı yayında küfür etti

18 Haziran 2016 Cumartesi - 13:01




Yeni Şafak yazarı Tuna, katıldığı programda canlı yayın esnasında alıntıladığı bir hikayeden 'Ha....tir' diyince, stüdyoda 'sus' uyarıları yankılandı.





Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert, Star yazarları Hasan Öztürkve Ahmet Kekeç'in de katıldığı Ülke TV'de yayınlanan 'En Sıradışı' adlı programda, aralarında eski AKP İstanbul Milletvekili ve Karar yazarı Mehmet Ocaktan'ın da bulunduğu iktidara yakın bazı yazarların son dönemde hükümete yönelik eleştirileri tartışıldı.

Programda, Turgay Güler Ocaktan'a yönelik olarak "seviyesiz" gibi ağır ifadeler kullanılırken, Salih Tuna, Gülen cemaatinin AKP ile yakın ilişkide bulunduğu dönemi hatırlatarak, Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı için "O dönem 'yandaş'tı, bir gecede muhalif oldular"dedi.

KÜFÜR ŞOKE ETTİ

Tuna konuşmasına devam ettiği sırada bir hikayeden alıntı yapmak isteyince olanlar oldu. Canlı yayına yansıyan küfür cümleleri ise şu şekilde oldu:

"Bu bana rahmetli Tarık Buğra'nın 'Küçük Ağa' romanını hatırlatır. Niko gelir ya hani; birden 'h....tir' lan biz cephede savaşıyoruz, bunlar burada ne yapıyor, der..."


Canlı yayındaki bu sözler stüdyodaki diğer yorumcuları şaşırtırken, Tuna, gülümseyerek "Pardon" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap