SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çöpe giden diziler

Çöpe giden diziler

13 Kasım 2014 Perşembe - 17:07




Sayıları 90'ı bulan ekranların vazgeçilmezi dizilerden birçoğu hedeflenen reyting rakamına ulaşamadıkları için izleyiciye veda etme kararı aldı. İzley





Milyonlarca lira harcanıp reytingde istenen düzeye gelemeyen diziler bir biri ardına ekrana veda ediyor. Eylül ayından bu yana yayında olan 90’a yakan diziden 14’ü ekrana veda karar aldı. Bu dizilerden bazıları son bölümü ile izleyicisine veda ederken bazıları da birkaç haftaya kadar ekranlardan ayrılamaya hazırlanıyor. İşte o diziler: Ruhumun Aynası, Bugünün Saraylısı, Bana Artık Hicran De, Kızılelma, Benim Adım Gültepe, Ah Neriman, Emanet, Kalp Hırızı, Kadim Dostum, Fatih Harbiye, Kurt Seyit Ve Şura, İstanbul, Üç Arkadaş, Yalan Dünya, Urfalıyım Ezelden. Reyting sıralamasında istenilen rakamı yakalayamadığında yayına veda etmeye hazırlanan ve izleyici üzen dizilerin başında Kıvanç Tatlıtuğ’lu Kurt Seyit ve Şura geliyor. Devasa bütçe ile hazırlanan dizi ikinci sezonunu yaşamasına rağmen beklenen çıkışı yakalayamadı ve yayından kalkma karar aldı. Bir diğer iddialı yapım ise yıllardır başarılı reyting rakamları ile dikkat çeken Yalan Dünya. Gülse Birsel’li Yalan Dünya da Ocak ayı itibarı ile ekranlara veda edecek. Birse, Yalan Dünya için “Herşeyi tadında bırakmak lazım” açıklamasını da yapmıştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap