SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ferdi Tayfur: Merak etmeyin siz!

Ferdi Tayfur: Merak etmeyin siz!

11 Ocak 2024 Perşembe - 10:24




Uzun süredir Marmaris’te sakin bir yaşam sürdüren arabesk müziğin ‘Baba’ lakaplı usta ismi Ferdi Tayfur, kendisini merak eden sevenlerine sosyal medyadan seslendi.





Arabesk müziğin efsanelerinden Ferdi Tayfur, geçtiğimiz yıllarda böbrek yetmezliği nedeniyle haftada bir diyaliz makinesine bağlanıyordu. 29 Nisan’da böbrek nakli ameliyatı oldu. 50 yaşındaki oğlu Timur böbreklerinden birini babasına vermişti.

"ORGAN NAKLİ BİR MUCİZE"

Usta sanatçı operasyon sürecini şöyle anlatmıştı:

‘Böbreği kimden alalım’ diye kız kardeşim bir yandan, yeğenim bir yandan sesli düşünüyoruz. O sırada oğlum Timur dedi ki, 'Bir dakika ben varım burada ya! Ben daha ölmedim' dedi. Oğlumun sağlık durumunu etkileyecek bir şey olsaydı asla kabul etmezdim. Bir insanın tek böbrekle de hayatını normal bir şekilde sürdürebilmesi mümkün olduğu için tereddüt etmedim. Organ naklinin bir mucize olduğunu söyleyebilirim.

YILLARDIR ŞEKER HASTALIĞIYLA MÜCADELE EDİYOR


Yıllardır şeker hastalığıyla mücadele eden ve daha önce de geçirdiği yüz felcinin ardından fizik tedavi gören Ferdi Tayfur, sessizliğini bozdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap