SON DAKİKA



Haber > Magazin > Filmiyle İlgili İtirafta Bulundu

Filmiyle İlgili İtirafta Bulundu

30 Eylül 2016 Cuma - 12:43




Bodrum’da bu yıl 6’cısı düzenlenen Türk filmleri haftası kapsamında ‘Deli Ormanlı’ filminin yönetmeni Murat Şeker, oyuncularından Sarp Levendoğlu ve H





Bodrum'da düzenlenen Türk filmleri haftası kapsamında ‘Deli Ormanlı' filminin yönetmeni Murat Şeker, oyuncularından Sarp Leventoğlu ve Hakan Bilgin halılarıyla meşhur olan Etrim köyünde köyhalkı ile beraber film izleyip onlarla beraber oldular. Film ekibini büyük bir ilgiyle karşılayan köylüler, yönetmen şeker ve oyuncular ile bol bol fotoğraf çektirip onlarla konuşma fırsatı yakaladı.

BEN KÖY YERİNDE BÜYÜDÜM

Deli Ormanlı filminin başrol oyuncusu olan Sarp Levendoğlu ise dizi ve film projeleri olduğunu söyleyerek “Ben köy yerinde büyüdüm Ünye'de yaşadım çocukluğumu. Çocukluğumda yediğim o gerçek sebze ve meyveleri tatmış olduk. Hem de o köy halkının sıcaklığını misafirperverliğini gördük ve yaşadık” şeklinde konuştu. Son filmi Deli Ormanlı'nın çok gişe yapmadığını söyleyen Sarp Levendoğlu “biz elimizden geleni yaptık. Filmin gayet iyi olduğunu düşünüyorum. İzleyenlerden çok büyük gişe yapmadı ama beğenmeyen veya kötü eleştiri bana hiç gelmedi. Bir de ülkemiz tatsız zamanlar yaşadı o zamanlarda bir çok terör olayı oldu tam da o döneme denk geldi. Ama film zaman içerisinde Türk sinemasındaki tarihinin yerini alacaktır” ifadelerini kullandı.

 

DİZİ VE SİNEMA YOLDA


Yeni projelerinden bahseden Levendoğlu “Şu anda görüşmelerimiz var tam net olmadan bir şey söylemek istemiyorum. İki dizi teklifi var birinden birini tercih edeceğiz. Birde olabilme ihtimali olan bir film var” dedi. Bu arada Sarp Levendoğlu’nun bu etkinliğe filmde birlikte oynadığı eşi Birce Akalay’la katılmaması kafalarda soru işaretleri uyandırdı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap