SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hoş Geldin Ayrılık!

Hoş Geldin Ayrılık!

23 Kasım 2015 Pazartesi - 14:10




Trabzon’un yetiştirdiği önemli sanatçılardan Fikret Dedeoğlu, "Hoş Geldin Ayrılık" adlı albümü ile müzik dünyasında sanatseverlerle buluşuyor.





Kendine has yorumu ve birbirinden güzel şarkılarıyla müzik dünyasına merhaba diyen Fikret Dedeoğlu "Hoş Geldin Ayrılık" albümü ile müzikseverlerle buluşuyor. Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıkacak olan albümün 11 şarkısının sözü ve müziğinde imzası bulunan Fikret Dedeoğlu, besteci ve müzisyen yönüyle de ön plana çıkıyor. Albümdeki "Elveda" şarkısı ile internet ortamında hızla yayılarak büyük bir popülariteye ulaşan Fikret Dedeoğlu, diğer şarkıları ile de adından sıkça söz ettirecek. Toplam 12 şarkıdan oluşan "Hoş Geldin Ayrılık" albümünün çıkış parçası olan "Haklısın" şarkısının sözü Murat Sağır, müziği Hakan Demirtaş imzası taşıyor. "Unutamazsın" şarkısında ise sanatçıya Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Yıldız Tilbe eşlik ediyor. Albümün en dikkat çeken parçalarından biri olan "Unutamazsın" yılın en iddialı düeti olmaya aday.

40 ŞARKILIK REPERTUAR

Müzik yönetmenliğini sanatçının bizzat üstlendiği albümün kayıtları Maestro, Babajim ve Stüdyo Çınar’da yapıldı. Aranjelerini Çağrı Telkıvıran, Zafer Karayazgan ve Alican Genç’in üstlendiği albümde mix-mastering Candar Köker, Özgür Yurtoğlu ve Çağrı Kodamanoğlu imzasını taşıyor. Profesyonel olarak gitar, keman, piyano, bağlama ve bateri çalan sanatçı, aranje konusunda da oldukça iddialı. Müzik hayatının ileriki zamanlarında sadece kendi parçalarını okumayı düşünen genç sanatçı, şarkılarını yaşanmışlıklardan yola çıkarak oluşturuyor. Her şarkının ayrı bir hikayesi olduğunu söyleyen Fikret Dedeoğlu, bu sayede herkesin kalbine dokunabileceğini düşünüyor. Uzun süredir müzikal çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Dedeoğlu, albümün en zorlu sürecini şarkıları seçerken yaşadı. Sözü ve müziği kendisine ait 40 şarkılık bir repertuar arasından özenle seçim yapan sanatçı, ayrılığa dair bütün şarkılarını bu albümde birleştirdi.

İSTANBUL RİTİM TUTTU

Albüm fotoğrafları için Emre Yunusoğlu’nun objektifine poz veren Fikret Dedeoğlu, albümün ilk video klibi olan “Haklısın”da ise başarılı yönetmen İrem Haykır ile çalıştı. Taksim, Eminönü, Pierre Loti ve Beşiktaş gibi İstanbul’un farklı semtlerinde yapılan çekimler yaklaşık 2 gün sürdü. İstanbul’un her köşesinden farklı insan manzaralarının yer aldığı video klipte 7’den 70’e herkes sanatçıya ritim tutarak eşlik etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap