SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kendall Jenner'a büyük şok!

Kendall Jenner'a büyük şok!

22 Mayıs 2020 Cuma - 14:30




Kendall Jenner, üç yıl önce sosyal medya hesabından tanıtımını yaptığı, ancak fiyaskoyla sonuçlanan Fyre Festivali davasını kaybetti ve 90 bin dolar para cezası aldı





Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Alessandro Ambrosio gibi ünlü isimlerle birlikte 2017 yılında Fyre Medya şirketinin özel bir adada düzenleyecekleri lüks bir müzik festivali olan Fyre Festivali’nin tanıtım yüzü olmuştu.

 

Parti için 4 ila 10 bin dolar arasında değişen rakamlar ödeyenler, festival günü olan 28 Nisan’da Bahama Adası’na akın ettiğinde ortada festival namına hiçbir şey yoktu. 

Üstelik ortada uçak da olmadığı için adadan dönmenin bir yolu da bulunmuyordu. Binlerce festival katılımcısı Bahamalar’da mahsur kalmış ve peynirli bir sandvice talim etmek zorunda bırakılmıştı.

Yaşananlardan sonra bilet alanlar hem Fyre Medya şirketine hem de organizasyonun tanıtımını yapan ünlü isimlere 100 bin dolarlık dava açmıştı.

Mahkeme belgelerine göre Jenner, Instagram postu için 275 bin dolar almıştı. Çünkü vaatlerden biri Jenner ile özel bir yat partisiydi ancak o parti hiçbir zaman gerçekleşmedi. Açılan dava sonuçlandı ve Kendall Jenner 90 bin dolar para cezası aldı.



 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap