SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum

Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum

30 Ocak 2023 Pazartesi - 10:55




Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile yaşadığı kısa süreli ilişkisini bitirmişti. Bilic'in adı daha sonra ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile anılmıştı. Önceki gün gazetecilere konuyla alakalı açıklamada bulunan Kerem Bürsin, iddialara son noktayı koydu.





Oyuncu Kubilay Aka ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz eylül ayında el ele görüntülenmişti. Çiçeği burnunda sevgililer, şarkıcı Berkay Şahin'in Kuruçeşme Açıkhava'daki konserinin ardından soluğu aynı semtteki bir mekanda almıştı. Trafik yoğunluğundan dolayı yürüyerek mekana gelen ikili, konserin ardından baş başa eğlenmeye devam etmişti. Kısa süre sonra ise sürpriz aşkta yeni bir gelişme yaşanmıştı.

"DANLA İLE KAFAMIZ UYUŞMADI" 

Geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM'de gerçekleşen bir ödül törenine katlan Kubilay Aka, Danla Bilic ile ilişkisinin bittiğini duyurmuştu:

İlişkimiz Danla'nın yaptığı herhangi bir açıklamadan dolayı bitmedi. Denedik olmadı, kafalar uyuşmadı. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. İlişkimiz bitti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap