SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi?

07 Mart 2016 Pazartesi - 11:04




Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'un bu haftaki final bölümünde elenen isim herkesi şoke etti.





Ekranların sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur‘un yayınlan haftanın finaline ayrılık şoku yaşandı. Heyecanın dorukta olduğu Kısmetse Olur’da bu hafta elenen isim aynı zamanda içeride ilişkisi de olan bir gelin adayı… Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ‘Kısmetse Olur’da eleme heyecanı yaşandı. Programa veda eden isim, evde uzun zamandır bulunan ve damat adayı Tankut’la ilişkisi olan Daniella oldu. Bir hayli gergin anların yaşandığı bölümde en dikkat çeken ayrıntı ise Eser’in Cansel’e yüzük fırlatması oldu. Sevgilisinin tutumu karşısında şoke olan Cansel, sadece ‘CanEs bitti’ diyebildi. Daniella’nın elenmesi karşısında arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Bir zamanlar Daniella’nın sıkı dostu olan Melis ve Cansel de gözyaşlarını tutamadı.

EVE YENİ GELİN ADAYI

Eve veda eden isim gelin adayları arasından Daniela olurken elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Betülay Çoşkun oldu. 22 yaşında olduğunu belirten Betülay Çoşkun; Adanalı ve İstanbul’da yaşıyor. Terazi burcu olan Betülay Çoşkun, anaokulu öğretmenliği okuyor ve aynı zamanda stilistlik de yapıyor. Yeni yarışmacının ilgilendiği isim ise, Adnan…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap