SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Boluğur itiraf etti: Erkeğin konmasını

Merve Boluğur itiraf etti: Erkeğin konmasını

24 Mayıs 2021 Pazartesi - 13:55




Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 33 yaşındaki Merve Boluğur açıklamalarıyla herkesi şaşırttı.





Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Merve Boluğur, samimi açıklamalarda bulundu. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Boluğur, YouTube kanalında yayınladığı bir videoda ilişkilerin doğasından bahsetti.

"İlişkileri iyi diye gözükenler taviz veriyorlar" diyen Boluğur "Çok sabır gösterip kendini hiçe sayanlar var. Ben sırf bir şeyler gerçekleşsin diye orada duramıyorum." dedi.

Kendi dünyasıyla ilgili Boluğur "Bir sevgilim var, el alem görsün, şu kadar parası var' demiyorum. Yanlış bir yerde olmaktansa kendi dünyamda kalırım." diye konuştu. 

Öğretilerden bahseden Boluğur "Kendime saygı konusunda okuduğum kitaplar çok yardımcı oldu. Psikiyatrlar yardımcı olabiliyor. Yaşadığım deneyimler, okuduğum kitaptaki karakterler de bir öğreti oluyor." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadaki kötü yorumlarla ilgili Boluğur "Kötü yorumları önemsemiyorum. Kendimi alanımı korumak önemli. Kontrolümde olmayan kısımla ilgimi kesiyorum." dedi.

"Karşımızdaki insanı anlamaya yönelik hareket etmeliyiz" diyen Boluğur "Mesela kaçan kovalanır bana çok çiçek alıyor diyebilirsin. Fakat o senin popülerliğin, güzelliğin için olabilir. O anki boşluktan olabilir. O insanı önemseyebildiğin zaman sağlam bir şeyler kurabilirsin." diye konuştu. 

Prensiplerini belirten Boluğur "Kendi hayatımın başrolündeysem yorumumu da dilediğim gibi kaleme almak hakkım." ifadelerini kullandı.

Kendisini arıya benzeten Boluğur "Erkeğin genetik yapısı ve yaratılışından ötürü fiziksel kuvveti var. Kadının evin içini düzenlediği, erkeğin dışarıyla ilgilendiği alanlar söz konusu. Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum." dedi.

Hayalini açıklayan Boluğur "Hayalimdeki meslek sunuculuktu. Bu duygumu özgürlükle yaşadığım bir kanalım var." diye konuştu.

"Yürüyüşü koyuyorum spor olarak hayatıma" diyen Boluğur "Yürürken hayatımla ilgili kararlar aşamasında iyi bir muhakeme oluyor. Özellikle yolda gördüğüm hayvanlarla iletişim kurmak beni besliyor." ifadelerini kullandı.

"İnip kalkmalarım zaten meşhur" ifadesini kullanan Boluğur "Çünkü popo kıvrımlarımı önemsiyorum. Hafif de kaslı bir görüntü, fena değil... Sağlıklı bir bedenim var. Sürekli beraberiz ona saygı duyuyorum, iyi bakıyorum." açıklamasını yaptı.

Boluğur, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile soru-cevap etkinliği gerçekleştirmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap