A+ A-
Yorum
10

Meryem Uzerli: Vefat etmiş kişilere makyaj yapıyordum!

Yayın Tarihi: 05.09.2024 - 10:01
Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Ru' dizisinde boy gösteren güzel oyuncu Meryem Uzerli, popüler bir derginin yeni sayısına konuk oldu. Uzerli, oyunculuk öncesi birçok iş deneyimlediğini açıkladı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak 'Ru' dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Meryem Uzerli, Marie Claire dergisinin yeni sayısına konuk oldu.

Yetenekli güzel Meryem Uzerli, oyuncu olmadan önce birçok işte çalıştığını söyledi.

"LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN GÖNÜLLÜ ÇALIŞTIM"

Büyürken farklı hayatları gözlemlemekten büyük zevk duyuyordum ve bir gün en yakın arkadaşımı bir trafik kazasında kaybettim. Yaşamı ve ölümü sorguladığım bir dönemdi. İnsanların hayatlarına dokunmak önceliğim olmuştu. Bir yıl boyunca bir hastanede lösemili çocuklar için gönüllü çalıştım. Almanya’da vefat eden kişilerin son yolculuklarına en iyi halleri ile çıkmasını isterler. Hastanede çalıştığım dönemde bir ekip onları bu yolculuğa hazırlardı. Ben de cenaze için hazırlanan vefat etmiş kişilere makyaj yapıyordum. Ve bunların hiçbirini ‘Şimdi bunu yapmalıyım’ diye programlamadım, karşıma çıktılar.

"ANNEM KATOLİK BABAM MÜSLÜMAN"

Meryem Uzerli, anne babası Ursula-Hüseyin Uzerli hakkında ise “Babam annemi çok sevdi. Annemin daha önceki evliliğinden olan iki abime de harika babalık yaptı. Yani böyle bir insan olmamın başlangıcını bu davranışlarıyla babam verdi. Annem Katolik, babam Müslüman. Çok toleranslı büyüdüm. Ailemde en önemli şey karşındaki insanı sevmek ve olduğu gibi kabul etmekti” dedi.

Oyuncu, “Kendini ne kadar genç hissediyorsun” sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi: “Genç hissetmek ne demek, yaşlı hissetmek ne demek? Ben konuya öyle bakmıyorum. Ben kendimi sağlıklı ve enerjik hissediyorum bence önemli olan da bu! Tabii ki kendimi her gün bomba gibi hissetmiyorum. İki çocuğum, yoğun bir iş tempom ve vakit ayırmam gereken bir ailem var. 

Etiketler