SON DAKİKA



Haber > Magazin > Milyarder kocasının kızını kendi kızından ayırmadı

Milyarder kocasının kızını kendi kızından ayırmadı

21 Şubat 2024 Çarşamba - 15:13




Yıllardır Hollywood’un en sevilen ve beğenilen oyuncularının başında gelen Meksikalı yıldız Salma Hayek son günlerini çifte mutluluklarını kutlayarak geçiriyor.





Sevgililer Günü’nde herkesten çok mutluluk yaşayan güzel aktris bir özel günü daha sosyal medyadan hayranlarıyla birlikte kutladı.

Salma Hayek uzun yıllardır sadece bir Hollywood yıldızı olarak değil dünyanın en zengin iş adamlarından birinin eşi olarak da tanınıyor ve gösteri dünyasıyla birlikte sosyetenin de aranan yüzlerinden…

Salma Hayek 15 yıldır serveti 7 milyar dolar olarak tahmin edilen dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan Francois-Henri Pinault ile evli

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE EVLENMİŞLERDİ: 15 KOCA YILI AŞKLA DEVİRDİLER

Salma Hayek, geçtiğimiz hafta, tam da Sevgililer Günü’nde Fransız milyarder eşi Francois-Henri Pinault ile 15. evlilik yıldönümlerini kutladı. Gucci dahil daha birçok lüks markayı bünyesinde bulunduran Kering CEO'su olan François-Henri Pinault ve Salma Hayek 2006’da tanışmıştı.

2007 yılında şimdi 16 yaşında olan kızları Valentina'yı kucaklarına aldılar ve tanışmalarından üç yıl sonra, 2009 yılında da evlendiler.

Salma Hayek'in Francois-Henri Pinault'dan 16 yaşında Valentina adında bir kızı var...

Yıldız oyuncu kocasının eski ilişkilerinden olan 3 çocuğunu da kendi kızyla birlikte büyüttü 61 yaşındaki ünlü CEO ve bir Hollywood yıldızı olan Salma Hayek’in evliliği başlarda çok konuşulmuş hatta bunun bir aşk evliliği olmadığı iddia edilerek epey de eleştirilmişti.

Gösteri dünyasının en güzel kadınlarından bir sayılan Salma Hayek’in gönlünü yanına pek de yakıştırılmayan bu adamla evlenmesinin çıkar sebepli olduğu bile söylenmişti.
Annesinin boyunu aşan Valentina artık ona kırmızı halılarda da eşlik ediyor

Aradan yıllar geçti, evlilikleri sapsağlam ayakta duran çift birbirlerine olan aşklarını hem defalarca dile döktü hem de verdikleri her fotoğrafta bakışlarıyla anlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap