SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nesrin Cavadzade evleniyor mu?

Nesrin Cavadzade evleniyor mu?

17 Ekim 2020 Cumartesi - 13:22




Oyuncu Talat Bulut, 'Yasak Elma' dizisindeki rol arkadaşı Nesrin Cavadzade'nin evleneceğini açıklamıştı. Nesrin Cavadzade o açıklamayla ilgili açıklama yaptı.





Oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Spor tarzıyla dikkat çeken oyuncuya rol arkadaşı Talat Bulut’un, "Nesrin Cavadzade evleniyor" açıklaması hatırlatınca, ”Evlenirsem haberiniz olur" diye konuştu.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Talat Bulut neden böyle bir açıklama yaptı?" sorusunu cevaplamayan Cavadzade, hızlıca uzaklaşıp gözlerden kayboldu.
Günün önemli manşetleri için tıkla

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda bir mağazadan terlik alırken objektiflere takılan Nesrin Cavadzade, dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı. 38 yaşındaki oyuncu, İbrahim Tatlıses'in dediği gibi; 'Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık kardeşim?' Ben de 'Alfa erkeği vardı da biz mi sevmedik?' diyorum. Alfa erkeği yok. O yüzden kalbim boş" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap