SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nurgül Yeşilçay için kesenin ağzını açtılar!

Nurgül Yeşilçay için kesenin ağzını açtılar!

15 Ocak 2017 Pazar - 13:40




Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, hayranının bol olduğu Dubai'ye gitti. Düzenlenen festivalde, Yeşilçay için iki gecede tam 200 bin TL harcandı.





Nurgül Yeşilçay, Dubai'de düzenlenen Uluslararası Arap Festivali Ödülleri töreninde (DIAFA) en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. Yeşilçay, ödülünü almak üzere gittiği Dubai'de büyük ilgi gördü.

EL ÜSTÜNDE TUTULDU

Dubai Palm Atlantis Hotel'de kalan ünlü oyuncuya, tesisin en pahalı odası olan 'Kraliyet Köprü Suiti'nin tahsis edildiği öğrenildi. 3 yatak odası, 1 salon, 2 teraslı, özel uşaklı, 1000 metrekare genişliğindeki suitin gecelik fiyatı 100 bin TL olduğu da belirtildi. Festival komitesinin Dubai'de iki gece kalan Yeşilçay için 200 bin TL ödeme yaptığı iddia edildi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Güzel oyuncu, ödül aldığı gecede yaptığı teşekkür konuşmasında, "İlk kez Dubai'ye geliyorum. Gördüğüm ilgiden, Arap fanlarımla buluşmaktan çok mutluyum. Arap dünyasının önemli isimleriyle aynı kategoride yarışmaktan ve sonuç olarak bu ödülü almaktan onur duyuyorum." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap