SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oje sürmenin püf noktaları

Oje sürmenin püf noktaları

06 Eylül 2016 Salı - 13:39




Sık sık güzellik salonlarına gitmeye vakit bulamıyorsanız, bu öneriler tam size göre.





İster rengarenk stil sahibi tırnakları sevin ister sade ve doğal manikürleri… Seçiminiz her ne olursa olsun, güzel tırnaklara giden yol kusursuz oje sürmekten geçiyor. Peki ojelerinizi sık sık güzellik salonlarında sürdürmeye, manikürünüzü her daim tazeletmeye vaktiniz yoksa? İşte kendi imkanlarınızla evde tırnaklarınıza mükemmel dokunuşlar yapmak için öneriler…

Tırnağınızın üzerinde bulunan herhangi bir toz tanesi bile sürdüğünüz ojenin pürüzsüz olmasına engel olacaktır. Bunu önlemek için, kullanmadığınız bir diş fırçasını sabunla köpürtün ve tırnaklarınızın üzerine uygulayın.

Oje bazı kullanmadan asla oje sürmeyin! Oje bazları hem ojenizin kalıcılığını artıracak hem de renginin belirginleşmesine yardımdı olacak. Ayrıca tırnak sararmalarını önlemenin yolu da yine oje bazlarından geçiyor.

Ojenizi nasıl sürüyorsunuz? Kenarlarına taşırmadan uygulamanın sırrı 3 fırça darbesinden geçiyor. Oje sürerken tırnağınızın dibinden başlayıp önce sağa, sonra sola, son olarak da ortaya sürün. Böylece ojenizi taşırmadan ve eşit dağıtmak için üç adım yeterli olacak.

Tek kat oje yerine 2 ya da 3 kat oje sürmeyi tercih edin. Bunun için de ojelerinizi ince katmanlar halinde sürün. Bu, hem pürüzsüz görünmesini hem de kolay kurumasını sağlayacaktır.


Sürdüğünüz ojelerin tırnak uçlarınızdan açılmaya başlamasını önlemek istiyorsanız, çözüm top coat. Bu sayede top coat (oje koruyucu), ojenizin kalıcılığını artıracak.

Oje sürdükten sonra ellerinizi suya tutmak zorunda kalırsanız seçiminiz asla sıcak sudan yana olmasın. Sıcak su ojelerinizin tırnak uçlarından açılmasına neden olacaktır.

Hızlı kuruyan ojeler cezbedici görünse de tırnaklarınızda kuruluğa neden oluyor. Hızlı kuruma için top coat ojelerden faydalanabilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap