SON DAKİKA



Haber > Magazin > Okan Kurt: Ben eşimi hiçbir zaman aldatmadım!

Okan Kurt: Ben eşimi hiçbir zaman aldatmadım!

25 Aralık 2018 Salı - 19:32




Almanya'da bir kadınla mesajlaşıp o kadından para istediği konuşulan Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ilk kez canlı yayına katıldı. Kurt yapılan o i





Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Okan Kurt, Almanya'da bir kadınla mesajlaştığı iddialarını ise yalanladı. "Ben Demet'i deli gibi seven biriyim diyen Kurt şunları söyledi:

Ben eşimi hiçbir zaman aldatmadım, ben Allah'a söz verdim. Benim öyle bir isteğim yok zaten. Benim en büyük keyif aldığım dakikalarım evimde geçirdiğim dakikalarım. Bir sabah uyandık; ben biriyle mesajlaşmışım. Bunu konuşmaya gerek bile yok. Buna kimse inanmaz. Bunu kanıtlasınlar. Çamur at izi kalsın. Varsa ellerinde çıkarsınlar bu zamana kadar neden çıkarmadılar."

EVLİLİK TEKLİFİ ETMEYECEĞİM

Okan Kurt canlı yayında Demet Akalın'a bir daha evlilik teklifi etmediğini ve etmeyeceğini açıkladı. Akalın ise "7 sene öncesine döndü. Sevgili günleri çok iyiymiş. Böyle güzel. Evlilik filan istemiyorum şu an çok güzel. İnan yapılanlara da zerre kadar ilgilenmiyorum, üzülmüyorum. Ben yapanları çok iyi biliyorum. Benim en yakın arkadaşım "oh" dedi bana. Düşmanım için bile geçmez. Ben bunların kirasını faturasını ödeyen insandım. Ben kocama güveniyorum. Öyle bir adam değil bu adam. Beni bebek yapmaya o ikna etti" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap