SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özge uçakta beni görünce şoka girdi!

Özge uçakta beni görünce şoka girdi!

24 Mayıs 2024 Cuma - 09:21




İlişkilerinde dokuz, evliliklerinde iki yılı geride bırakan Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, her fırsatta birbirlerine duydukları büyük aşkı anlatıyor. Son olarak rol aldığı diziden izin alan yakışıklı oyuncu, eşine romentik bir sürpriz yaptı.





'Kiraz Mevsimi' dizisinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, yedi yıllık ilişkilerini Temmuz 2022'de Almanya’da nikâh masasına taşımıştı. Ünlü çift, bir ay sonra İtalya’da düğün yapmıştı.

Çayoğlu, bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali dönüşünde önceki akşam İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.

"EŞİME SÜRPRİZ YAPTIM"

'Mehmed: Fetihler Sultan' dizisinde başrolde yer alan oyuncu, eşi Özge Gürel'e sürpriz için Cannes'a gittiğini belirterek, o anları anlattı.

Çalıştığım setten izin aldım ve eşime uçakta sürpriz yaptım. Onun haberi yoktu, uçakta beni görünce şoka girdi ve çok sevindi. Kısa geçti ama güzeldi. Ben döndüm, kendisi birkaç gün daha orada kalacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap