A+ A-
Yorum
10

Seren Serengil: Bana özel Sero serumu!

Yayın Tarihi: 07.02.2021 - 10:14 | Güncelleme Tarihi: 07.02.2021 - 10:11
Şarkıcılığın yanı sıra şu sıralar magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, önceki gün Nişantaşı'ndaki doktorunun ofisinden çıkarken görüntülendi.

Son zamanlarda sağlık sorunları yaşayan ve verdiği kilolar nedeniyle sevenlerini endişelendiren Seren Serengil, bu kez daha iyi durumdaki haliyle objektiflere takıldı.

'Şimdi doktordan çıktım'

"Şimdi doktordan çıktım. Bana bir serum hazırladı. 'Sero serumu', bu serum sadece bana özel" diyen Serengil, hafta sonunu kar tatili yaparak geçireceğini söyledi.

Zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayan Rahman Tohma ile gözlerden uzak aşk yaşayan Seren Serengil, konu evlilikten açılınca yönünü değiştirdi.

49 yaşındaki şarkıcının, "Düğün ne zaman?" sorusuna, "Aman boş verin şimdi o konuları" şeklinde karşılık verip konuyu değiştirmek istemesi dikkat çekti.

Dumping sendromu hastalığına yakalandığı ortaya çıkan ve "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyen Seren Serengil'in zayıf hali görenleri şaşırtmıştı.

Üç kilo aldı

Geçtiğimiz günlerde Zorlu AVM'de görüntülenen şarkıcı, gördüğü tedavinin sonuç vermeye başladığını ve yaklaşık üç kilo aldığını açıklamıştı.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler