A+ A-
Yorum
10

'Tam 19 yıl önce bugün! Artık resmen karı-kocayız'

Yayın Tarihi: 06.09.2024 - 15:10
Türk tiyatrosunun beşinci kavuklusu Rasim Öztekin, kalp rahatsızlığı nedeniyle 8 Mart 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Tarifsiz bir acı yaşayan Esra Kazancıbaşı Öztekin, televizyon ve tiyatronun güldüren yüzü olan eşine özlemini bir kez daha dile getirdi.
Kaynak:MİLLİYET

2021 yılında yaşamını yitiren usta oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı, sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla eşine olan aşkını dile getiriyor.

Instagram hesabında nikâh fotoğraflarına yer veren Başkazancı, duygu yüklü bir mesajla 19'uncu evlilik yıl dönümlerini kutladı.

"RASİM DUDAĞIMA ÖPÜCÜK KONDURUYOR"

Tam 19 yıl önce bugün. İyi ki...
Sonsuz Aşk. Rasim'im kitabından...
Nikah kıyılırken Rasim ellerimi tutuyor. Konsolos Bülent Bey, 'İyi günde, kötü günde; hastalıkta ve sağlıkta eşiniz olarak kabul ediyor musun?' diye sırasıyla bizlere soruyor. 'Evet' sözcüğünü kalpten gelen frekansı yüksek bir sevgi tınısıyla söylüyoruz. Artık resmen karı-kocayız. Rasim, dudağıma öpücük konduruyor. Sımsıkı sarılıyoruz birbirimize, tenlerimizin sıcaklığını hissederek.

O gün, geleceğin bizlere neler getireceğini bilmiyoruz ama nikâh memurlarının 'İyi günde, kötü günde; hastalıkta ve sağlıkta' diye başlayan klasik sözü, aslında bizim 20 yıllık birlikteliğimizde gerçeğimiz olacaktı.

"BİRBİRİMİZİN ELİNİ HİÇ BIRAKMADIK"

Zaman zaman yaşadığımız sıkıntılı veya hastalığın gölgesinin düştüğü günler, çoğu kişiye ilişkisinde sancılı bir süreç yaratırken, bizimse sevgimizi giderek büyütecekti. Hayatın engebeli, zorlu günlerinde birbirimizin ellerini sımsıkı tutacak ve hiç bırakmayacaktık. Atina’daki nikah törenimizde ettiğimiz yemini ve birbirimize verdiğimiz sözü, sadece iyi günde ve sağlıkta değil, kötü günde ve hastalıkta da kalpten gelen sevgi ve dayanışmayla tutacaktık.

Etiketler