SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serenay krize girdi!

Serenay krize girdi!

17 Nisan 2015 Cuma - 13:27




Geçen hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı kötü günler geçiriyor.





Survivor All Star’da yarın akşam neler olacak? İşte bu sorunun cevabı. Geçen hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı kötü günler geçiriyor. Yapılan 3 ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununu kazanamayan ünlülerde moraller yerlerde.

Adada iki gruba ayrılan ünlüler takımında geçen hafta Merve Oflaz elenmişti. Merve Oflaz, Doğukan Manço, Hakan Hatipoğlu’yla aynı grupta olan Serenay Aktaş Merve Oflaz’ın da elenmesinden sonra adeta sinir krizi geçirdi. Serenay adada gözyaşlarına boğularak “Bunlar beni yer burada” diye ağladı. Merve Aydın ise Serenay’a seslenerek “İlahi adalette zaman aşımı yoktur” diyor. Üst üste 5 oyunu kaybeden adada açlıkla mücadele eden ünlüler takımı bu kötü gidişe dur diyebilecek mi? Gönüllüler takımında ise Özlem ile Bozok arasında ödül oyunu sırasında tartışma yaşanıyor. 

Ünlüler takımında Merve Aydın ve Anıl ise kafa kafaya vererek yeni bir strateji belirliyor. Merve Aydın elenen Merve Oflaz’ın sözlerine atıfta bulunarak “Şampiyon bir kadından tehlikeli ne olabilir diyordu. Tehlikeyi gönderdik şimdi sıra ekürisinde” diyerek yeni hedeflerini Hakan olarak belirliyor. Anıl ise “Asıl tehlike orada” diyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap