SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sevmesem yapmazdım

Sevmesem yapmazdım

12 Ağustos 2021 Perşembe - 09:34




Ünlü Oyuncu Bade İşçil, beş yıl önce boşandığı eşi Malkoç Süalp ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşçil ve Süalp barıştı mı, ikili tekrar mı evleniyor?





2013 yılında dünya evine giren Bade İşçil ile  Malkoç Süalp, 2016 yılında boşanmışlardı. Çiftin evliliklerinden Azur adında bir oğulları oldu. O dönem olaylı şekilde olan boşanma sonrası ikili arasında buzlar eridi. Bade İşçil, geçtiğimiz haftalarda eski eşi Malkoç Süalp'le bir kafede görüntülenmiş ve ikilinin sohbet edip kahkahalar atması "Bade İşçil, eski eşi Malkoç Sühaalp ile barıştı mı" sorusunu akıllara getirmişti.

bade malkoç barıştı mı

"KÜS DEĞİLİZ"

Güzel oyuncu, haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyip, "Biz küs değiliz, ortak çocuk var ama ayrıldık, tekrar birliktelik söz konusu değil" demişti.  Ancak geçen günlerde Bodrum'da birlikte yaptıkları tatil kafaları karıştırmıştı. İkilinin keyifli hali dikkatlerden kaçmamıştı. 

bade işçil malkoç sühaalp tatil

"SEVMESEYDİM ÇOCUK YAPMAZDIM"


Beş yıl önce boşandığı eşi Malkoç Sualp'le çocukları için Bodrum’da birlikte tatile çıkan Bade İşçil, İstanbul’a döndü. Objektiflere yakalanan ünlü oyuncu, eski eşiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 
Nişantaşı’nda gezintiye çıkardığı köpeği Mösyö ile görüntülenen ünlü oyuncu Bade İşçil, çocukları Azur için eski eşi Malkoç Sualp ile görüştüklerini söyleyip, “Ne olursa olsun çocuğumun babası, onun genini soy adını taşıyor. Zaten o adamı sevmezsem çocuk yapmazdım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap