SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Survivor'a gitmemem iyi oldu'

'Survivor'a gitmemem iyi oldu'

03 Haziran 2024 Pazartesi - 13:29




Survivor'da daha önce üç kez mücadele eden ve 2018'de Nagihan Karadere'ye karşı şampiyonluk kupasını kaldıran eski milli boksör Adem Kılıçcı, bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. "Survivor'a gitmemem iyi oldu" diyen isim, Hilmi Cem, Ogeday ve Batuhan'a sert konuştu.





Survivor'ın eski şampiyonu Adem Kılıçcı, bu yıl All Star'a katılmadı fakat tanınan isim yarışmayı yakından takip ediyor.

Kılıçcı bu sefer, dün akşam potada olan Hilmi Cem, Ogeday hakkında ve yarışmanın popüler isimlerinden Batuhan Karacakaya'ya 'algı' göndermesi yaptı.

İKİNCİLİĞİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına katılan Kılıçcı, son ikinciliği hakkında konuşmuş ve sözleriyle gündem olmuştu.

Adem Kılıçcı, "Survivor'da önce ikinci, sonra şampiyon oluyorsun. All Star'da tekrar ikinciliğin var. Bu seneye ise katılmadın. Son ikinciliğin Türkiye gündeminde çok konuşuldu. Neler düşünüyorsun?" sorusuna şu yanıtları vermişti:


Derler ya 'Rekabetin kirlenmemesi çok önemli' diye. Kirli bir rekabet vardı ama o rekabeti kirleten tam anlamıyla Nisa değildi. Zaman zaman çocukluklar yapardı, laf dalaşına girerdi, tuhaf tuhaf sözler ederdi. Ben bunları çok normal karşılayabiliyorum. Bunun daha inlerine girersek daha kötüsünü yapan insanlar vardı ve bunlar bir koloni halindeydi. Teker teker beni yarışmadan vazgeçirmek için o kadar çok uğraştılar ki. Bundan adım kadar eminim. Benim oradaki varlığım herkesi rahatsız ediyormuş. Bir ara gerçekten mobing yedim. Çok yıptandım, kendi içimde çok mücadele ettim. Nisa'nın şampiyon olamsı bana hiç koymadı. Hatta sevindim de. Ben kendime bir ikincilik yazsam, böyle bir ikincilik yazamam, senaristi ben olsam yazamam. 'Atakan, Ogeday ya da herhangi biri mi şampiyon olsaydı?' diye sorarsanız, kesinlikle Nisa'nın şampiyon olmasını isterdim. Net konuşuyorum, kulis yapmıyorum.

"TURABİ, NAGİHAN'IN ERKEĞİ"

Kılıçcı, fenomen yarışmada birlikte mücadele ettiği bazı kişileri şu cümlelerle anlatmıştı:

Nagihan: Şampiyon olsun da kurtulsak.
Atakan: Diablo.
Turabi: Nagihan'ın erkeği.
Sema: Dengesiz ama sevecen.
Ogeday: Biraz daha gelişmesi lazım.
Sabriye: Patavatsız.
Batuhan: Çok bilen.

Adem Kılıçcı, kaosun bitmediği Survivor All Star hakkında bu sefer de 'algı' göndermesi yaptı. Başarılı isim, Batuhan için "Algıları, dengeleri bozdu" diyen Adem, Hilmi Cem için "yaver olma peşinde" ifadelerini kullandı.


"ALGILARI DENGELERİ BOZMUŞTUR"

Kılıçcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Bu potanın başkahramanı Batu'dur. Algıları dengeleri bozmuştur.İkinci mimar da Hilmi'dir. O da ya kafasında bir plan yaptı. Ya da yaver olma yolunda bir dejavu yaşıyor olabilir. Hilmi adına gerçekten üzülüyorum. Ya çok etkisiz oluyor. Hiç bir şeye etliye sütlüye karışmıyor. Ya da cin fikirli birinin yanında yaveri gibi görünüyor. Keşke biraz kendi olsa... Düşünüyorum da Survivor'a bu sezon gitmemem iyi oldu. En azından izledik, söylediklerimizin doğruluğunu teyit ettik. Yokluğum da Ogeday bile uyanmış gibi geldi. Ya da danışıklı dövüş ayağı bilemiyorum. Ya da uyandı. Yalnız ben olsaydım uyanamazdı, algısı ben de olurdu, sanırım. Bu yıl sempati duyduğum zamanlar bile oluyor. Yokluğum Ogeday'a yaramış biraz.

MİLLİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap