SON DAKİKA



Haber > Medya > Erdal Beşikçioğlu’ndan 'Behzat Ç.' açıklaması

Erdal Beşikçioğlu’ndan 'Behzat Ç.' açıklaması

31 Aralık 2019 Salı - 11:41




Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, başrolünde yer aldığı fenomen dizi 'Behzat Ç.' hakkında kamuoyunda bir süredir devam eden tartışmalara dair bir açıklama yaptı





Erdal Beşikçioğlu'nun açıklaması şöyle:
 
"Behzat Ç.'nin daha ilk bölümünden itibaren seyircisinin sahip çıktığı bir proje olması ona hem dizi dünyamızdaki bu farklı konumunu kazandırdı hem de ekibine diziyi daha iyi yazma, çekme ve oynama sorumluluğunu hatırlatan çok önemli bir motivasyon sağladı. Behzat Ç.’yi fenomen haline getiren de bu karşılıklı enerji oldu. Altı yıl sonra seyircinin yoğun talebi ve tabiki bizim de çok özlememiz nedeniyle Behzat Ç. ekibi eksik de olsa bu duyguda yeniden toplandık ve aslında kendisine gösterilen alkış ve ilgiye adeta bis yaparak teşekkür ettik. Benim için de bu güzel hikaye burada bitecekti ancak devam talebi geldi. Dokuz bölümlük bu özel sezonun devamının olup olmayacağına biraz da ortaya çıkan işin kalitesine göre karar verecektik.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap