SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor 2024 şampiyonu kim oldu ?

Survivor 2024 şampiyonu kim oldu ?

14 Haziran 2024 Cuma - 11:27




Survivor 2024 şampiyonu aylar süren mücadele ardından 14 Haziran 2024 tarihinde belli oldu.





Bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor'da bir sezon daha sona erdi. Kırmızı ve mavi takımın tüm sezon boyunca kıran kırana mücadele ettiği performans senesinde sona gelindi.


Survivor All Star 2024'te ilk iki finalist Dominik Cumhuriyeti'ndeki oyunlarda galip gelen Batuhan ve Nefise, olurken; İstanbul'daki yarı finalde de Ogeday ve Seda finale adını yazdırdı.

BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Survivor 2024 şampiyonu belli oldu: Nefise mi? Ogeday mı? Survivor All Star birincisi kim oldu? (İşte All Star sezonunun kazananı) - 3


13 Haziran akşamı İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen canlı yayında finalin nasıl olacağı açıklandı.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

İlk olarak yarışmacıların yüzdelerini açıklayan Murat Ceylan, "6 olan rakibini eleyecek ve kalan iki yarışmacı final mücadelesinde karşı karşıya gelecek" dedi ve eşleşmeleri duyurdu.

%67,4 yüzdesi olan Ogeday, %54,85 yüzdeli Seda ile eşleşti. %60,54 yüzdeye sahip Nefise ise %59,75 orana sahip olan Batuhan ile eşleşti. Ogeday ile Nefise atış seçen taraf oldu.

Survivor 2024 şampiyonu belli oldu: Nefise mi? Ogeday mı? Survivor All Star birincisi kim oldu? (İşte All Star sezonunun kazananı) - 5

"GÖNLÜMÜN ŞAMPİYONUYLA EŞLEŞTİM"

Son ikiye kalmak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan Ogeday, 6-1 skorla kazandı. Böylece Ogeday, iki final koltuğundan birinin sahibi oldu.

Gözyaşlarını tutamayan Seda, "İlk defa üzüntüden değil mutluluktan ağlıyorum. Kendi emeğimle gelebildiğim yere kadar geldim, gönlümün şampiyonuyla eşleştim. Ogeday'ın şampiyon olmasını ondan daha çok istiyorum. Bu yıl harika bir takımdaydım, hepsini çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Survivor 2024 şampiyonu belli oldu: Nefise mi? Ogeday mı? Survivor All Star birincisi kim oldu? (İşte All Star sezonunun kazananı) - 6

"BENDEN BU KADAR"

Batuhan Karacakaya'yı 6-1 skorla mağlup eden Nefise, adını finale yazdırmayı başardı.

Survivor'a veda eden Batuhan, "Herkese çok teşekkür ederim. Sonradan gelmeme rağmen bir şeyleri başardığımı düşünüyorum. Benden bu kadar" ifadelerini kullandı.

Survivor 2024 şampiyonu belli oldu: Nefise mi? Ogeday mı? Survivor All Star birincisi kim oldu? (İşte All Star sezonunun kazananı) - 11

Büyük finalde rakibi Nefise'yi 6-2 deviren Ogeday, Survivor All Star'ın şampiyonu oldu.

"İNANILMAZ BİR DUYGU"

Ogeday, "Çok mutluyum. Nefise bir şampiyon, onunla oynadığım için onur duydum. İnanılmaz bir yarışmacı, onunla oynamak hiç kolay değil. Bu sene de 2 kere kırılmıştım. 2 kere kırılmam da Acun abi benimle konuştu ve sağ olsun iyi ki beni ikna etmiş, iyi ki beni yarışmaya döndürmüş. Ona çok teşekkür ediyorum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle zor bir senede, ilk performans senesinde şampiyon oldum. İnanılmaz bir duygu." dedi.

NTV

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap