SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyorum

Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyorum

12 Temmuz 2024 Cuma - 15:36




Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğlu Taro Emir Tekin, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Tekin, ayaküstü gazetecilerle konuşmayı da ihmal etmedi.





Tarık Emir Tekin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de tüm mağazaları gezip uzunca alışveriş yapan yakışıklı oyuncu, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Tüm sevenleriyle tek tek ilgilenip fotoğraf çekilen Taro Emir Tekin, sempatik ve neşeli halleriyle dikkat çekti. Kendine has tarzı ile ilgi odağı olmayı başaran yakışıklı oyuncu, karşısında muhabirleri görünce gülümseyip alışverişine devam etti.

Yeni sezon nasıl geçecek sorularına Tarık Emir Tekin, "Süper bir tatil yapıp döndüm, şimdi yeni sezona bomba gibi hazırlanıyorum" açıklamasında bulundu.

Çanta detaylı AVM tarzı ile sevenlerinin ilgi odağı olan Taro Emir Tekin, alışverişini noktaladıktan sonra aracını bıraktığı vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap