SON DAKİKA



Haber > Sağlık > 'Sperm bankasından çocuk sahibi olabilirim'

'Sperm bankasından çocuk sahibi olabilirim'

25 Temmuz 2024 Perşembe - 14:43




Pınar Kerimoğlu’nun her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk aldığı YouTube kanalının bu haftaki konuğu ünlü manken Tuğba Özay oldu. Cezaevi süreci ve anne olma hayali ile ilgili açıklamalar yapan Özay, gündemi değiştirecek sözler söyledi.





Oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle de dikkat çeken Tuğba Özay, 15 yıl önce Milano'da İtalyan iş insanı Ludovic Fattizzo ile evlenmişti.

2019'da 10 yıllık eşinden anlaşmalı olarak boşanan manken, aşk hayatıyla ilgili; "Hala bekar olduğum için insanlar eski konuları pişirip önüme koyuyorlar. Evliliğimde her şey çok güzeldi ama sonrasında ilk 5 yıl flört gibi bir evlilik, son 5 yılı da ayrılık üzerine geçen bir evlilikti" demişti.

"Herkes artık kendi hayatında. O da evlenmedi ama bir çocuğu oldu. Çok mutlu olsun. Önemli olan ayrılıklar sonrasında da insanların birbirleri hakkında iyi konuşabilmesi" şeklinde konuşan Özay, son olarak katıldığı programda itiraflarıyla gündem oldu.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap