SON DAKİKA



Haber > Siyaset > 10 bin dolar alan siyasetçi kim? Soylu sadece bir soruya cevap verdi!

10 bin dolar alan siyasetçi kim? Soylu sadece bir soruya cevap verdi!

04 Şubat 2022 Cuma - 16:56




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 10 bin dolar alan siyasetçi kim sorusu soruldu. Bakan Soylu sadece iki sorudan birine cevap verdi.





'10 bin dolar alan siyasetçi' meselesi uzun bir süre gündemden düşmedi. Söz konusu siyasetçinin kim olduğu ortaya çıkmazken kamuoyunda bir çok isim 10 bin dolar alan siyasetçinin açıklaması için mücadele etti. Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan "emekli amiraller" ve "10 bin dolar alan siyasetçi" hakkındaki sorularına cevap istedi. Konunun muhatabı Bakan Soylu, yine 10 bin dolar alan siyasetçi hakkında cevap vermedi. 

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, TBMM Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çeşitli sorular yöneltti. Aygun, “Montrö Sözleşmesi ile ilgili yazılı açıklama yapan emekli amirallerin kişisel bilgilerinin medyaya kimler tarafından servis edildiği, 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğu” sorularına cevap istedi.

YARGILAMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aygun’a yazılı cevap verdi. Cevapta emekli amiraller konusunda, “Montrö Sözleşmesi hakkında yazılı açıklama yapan emekli amirallerle alakalı yargılama süreci devam etmektedir” denilmekle yetinildi.

10 DOLAR ALAN KİM SORUSU YİNE CEVAPSIZ KALDI


Aygun’un “10 bin dolar alan siyasetçi kimdir ?” sorusu ise cevapsız kaldı.

Soylu’nun yanıtını cevabını değerlendiren Aygun, “10 bin dolar alan siyasetçi kim sorusu yine yanıtsız kaldı. Ancak biz sormaya devam edeceğiz.” dedi.

Emekli amirallerle ilgili olarak da Aygun, “Verilerin paylaşılması suç. Demek ki hiçbirimizin kişisel verileri güvende değil” diye konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap