A+ A-
Yorum
10

AK Parti'den CHP'ye sahra hastanesi tepkisi

Yayın Tarihi: 18.04.2020 - 17:44 | Güncelleme Tarihi: 18.04.2020 - 17:43
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin Sahra Hastanesi iddiasına çok sert sözlerle tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin Sahra Hastanesi iddiasına çok sert sözlerle tepki gösterdi. "Yalan söylüyorlar, bizi dünyaya rezil ediyorlar" diyen Çelik, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın bile Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu yalanladığını söyledi.
 
Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle: 

Halka yalan söylemeyin. Bizi dünyaya rezil etmeyin. Sahra Hastanesi yaptık diyorlar. Orası fuar alanı. Kendi sözcüleri, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu yalanlıyor. Olmayan bir hastaneyi varmış gibi gösteriyorlar. Olmayan bir şeyi siyaset için yalanla ortaya atıyorlar. Adana'daki hastane sayısı zaten salgın için yeterli. Kamu kaynaklarını israf ettiler. Orada bir hastane olmadığı ortaya çıkınca, 1 haftada yatak taşımaya çalıştılar. Adana'nın kaynaklarını israf ediyorlar.
 
İtalya'ya, İspanya'ya, İngiltere'ye, Sırbistan'a yardım gönderdik. Başka bir ülke oldu mu yardım eden. Bakın, Çekoslovakya bölgesinde birbirlerinin maskelerini çaldılar. Rusya askeri araçları yardım getirdi diye Avrupa sokaklarında gezdi. Avrupa ülkeleri vatandaşlarını parası ile bile geri almak istemedi. Biz her yerdeki vatandaşımızın yardımına koştuk. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kudretini göstermiştir.

Muhabir/Editör:Burak Çimşit
Etiketler