SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti'nin kalesi çatırdıyor: Benim için AKP dönemi bitmiştir

AK Parti'nin kalesi çatırdıyor: Benim için AKP dönemi bitmiştir

15 Aralık 2021 Çarşamba - 15:27




AK Parti'nin iktidarda olduğu süre boyunca en yüksek oy aldığı illerden biri olan Konya'da vatandaşlar durumundan şikayet etmeye başladı.





AK Parti'nin son 20 yılda en çok oy aldığı illerden olan Konya'da AK Parti'ye tepkiler yükseliyor. Yapılan son genel seçimde Konya'da Cumhur İttifakı yüzde 75 oy alarak toplam 15 milletvekilinin 12’sini kazanmıştı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 74 oy almıştı. Ekonomide yaşanan kriz, her geçen gün büyürken Konya'da da vatandaşlar ekonomiden şikayet etmeye başladı. Hükümetin de yanlışları olduğunu aktaran vatandaşların bir kısmı daha önce oy verdikleri Erdoğan ve AK Parti'den vazgeçme noktasına geldiklerini söylüyor.

ARTIK BENİM İÇİN AKP DÖNEMİ BİTMİŞTİR

Medyascope'tan Okan Yücel'in haberine göre, daha önce AK Parti’ye oy verdiğini belirten bir genç, “Ben bu hükümete üç dönem oy verdim. Artık benim için AKP dönemi bitmiştir.” dedi.

ERDOĞAN'IN KARŞISINA ÇIKAN CEKETİNİ KOYSA ONA OY VEREBİLİRİM

Bir başka vatandaş ise “İktidarın milleti kandırdığına inanıyorum. Doğru söylediği bir konuyla karşılaşmadım. Hükümetten bir yetkili konuştuğunda tansiyonum çıkıyor. Bir an önce seçim gelsin istiyorum. Erdoğan’ın karşısına çıkan ceketini koysa ona oy verebilirim” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap