SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bahçeli'den 1 Mayıs tepkisi: 'Emek ve dayanışmanın Taksim ile ne alakası var?'

Bahçeli'den 1 Mayıs tepkisi: 'Emek ve dayanışmanın Taksim ile ne alakası var?'

07 Mayıs 2024 Salı - 11:11




MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında "Taksim ısrarı niye? Emek ile dayanışmanın Taksim ile ne alakası vardır?" dedi.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamasından satır başları 

Değerli vekiller, muhterem misafirler, basınımızın mümtaz temsilcileri, hepinizi hürmetle selamlıyorum. Bugünkü toplantımızı takip eden vatandaşlarımıza selamlarımı gönderiyorum.

Gülün dikeni var diye üzülmek yerine dikenin gülü var diye sevinmeyi tercih edeceğiz. Önce yanlışı bilenler doğruya erişemez. 55 yıllık siyasi tecrübeyle diyorum ki suyun üstünde yürüsek bile yüzme bilmiyor diye eleştirenler olacak. Bu nedenle önümüze bakacağız. Mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Elinizi vicdanlarınıza koyun desek vicdanlarını bulamayanların bizi anlamasını beklemiyoruz. Tatlı su kurnazlarını tanıyor biliyor ve ibretle takip ediyoruz. Bazen yerli yersiz sırtımızı sıvazlayanları görüyoruz. Sıvazlarken bıçağı saplayacak yeri aradığının farkındayız.

TÜRK POLİSİNE NEFRETLE SALDIRANLAR HAÇLI KALINTISIDIR


1 Mayıs'ta sadece görevini yapan Türk polisine nefretle saldıranlar Haçlı kalıntısıdır. Bu Taksim ısrarı nedir, amacı nedir? Taksim'in emek ve dayanışmayla ne alakası vardır? Üç beş haydut 1 Mayıs'ı terörize etti. Emek kutsaldır, emekçilerimizin başımız üstünde yeri vardır. Emek kutsaldır, emekçilerimizin başımız üstünde yeri vardır. Birilerinin tuzağına düşmeyen Türk polisini iftiharla tebrik ediyorum. Asıl emekçi Türk polisidir.

NETANYAHU İÇİN HESAP GÜNÜ YAKINDIR

Türkiye'nin İsrail ile ticaretini dile dolayanların fitne hesabı bozulmuştur. Dışişleri Bakanımızın İslam ülkelerine "İsrail'i durdurmalıyız" çağrısı buna kanıttır. Netanyahu için hesap günü yakındır. İsrail'in Gazze katliamı Avrupa dahil ABD, Kanada gibi birçok ülkede protesto edilmiştir. Barbar saldırılar lanetlenmiştir. Bu protestolara gözaltı ve şiddetle karşılık veren ülkeler, işlerine gelince insan hakları bilirkişiliği yapıyor. Utanç duyulacak bir ikiyüzlülüktür. İnsanlık zulme karşı birleşmiş ve bilenmiştir. BM acil olarak devreye girmelidir. BM'nin bedel ödemesi insanlık namusudur. Bölge bıçak sırtıdır. Bazen yüksekte zannetiklerimiz eğilemeyeceğimiz kadar alçaktadır.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap