SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz

17 Eylül 2021 Cuma - 13:00




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin'deki Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda muhalefete sert sözlerle yüklendi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda önümüzdeki seçimlerle ilgili “AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023'te sandıkta halkımızın nezdinde yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Muhalefeti hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onların gündeminde yıkım var, engellemek var. Onların gündeminde çoğunluğun sesini kısmak var, insanlarımızı kutuplaştırmak var. Onların gündeminde ötekileştirme var, milletimizin değerlerini aşağılamak var.” dedi. 

Parti teşkilatlarına seslenen Erdoğan, “AK Parti'nin hizmetlerini, ekonomide, demokraside, hukukta, savunma sanayinde, güvenlikte hayata geçirdiği reformları doğru bir şekilde halkımıza anlatmalıyız. Sadece geçmişteki başarılarımızı değil, başta 2023 hedeflerimiz olmak üzere 2053 ve 2071 vizyonlarımızı da milletimizle paylaşmalıyız. Bakınız biz diğerleri gibi lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Eğitimden çalışma hayatına, ulaşımdan spora, adaletten güvenliğe kadar birçok alanda açılışlar, kabuller, hizmete alma törenleri gerçekleştirdik. Görüyorsunuz, yan gelip yatma yok. Gençlerimizle bir araya gelerek onların coşkusuna, dinamizmine ortak olduk. Sıcak demedik, yağmur demedik, uzak demedik. Milletimizle kucaklaşmak, milletimizle buluşmak için tüm şartları zorladık.


Sıkıntılarla karşılaşsak da ya bir yol bularak, ya bir yol açarak ülkemize hizmet mücadelemizi kararlılıkla sürdürdük. Muhalefet genel başkanları evlerinin odaları arasında dolaşırken biz doğrudan doğudan batıya, kuzeyden güneye, tüm Türkiye'yi geziyoruz. Muhalefet sadece belli illere, toplumun belli kesimlerine hapsolmuşken biz tüm renkleriyle 84 milyona ulaşıyoruz. Muhalefet sen ben kavgasında vakit öldürürken, biz ülkemizi hedeflerine kavuşturmak için koşturuyoruz. Onların gündeminde iftira var, bühtan var, yalan terörü var, yıkım var, engellemek var, takoz olmak var.

Onların gündeminde Türkiye'yi eski karanlık günlerine geri döndürmek var. Onların gündeminde yasak var, ötekileştirme var. Onların gündeminde milletimizin değerlerini aşağılamak, milletimizin demokratik kazanımlarını gasp etmek var. Onların gündeminde ülkeyi germek, kaosa sürüklemek, nefret siyasetiyle insanımızı kutuplaştırmak var.

Muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu gördük, bırakın Türkiye'yi, belediye bile yönetemediklerine şahit olduk. Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa, hepsinin altında ezildiler. Seçim meydanlarında millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler. Çöp toplamadan şehir içi ulaşımına kadar hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Artık illerde sular akmıyor, sular. En temel belediye hizmetlerini dahi yerine getiremeyen bir beceriksizlikle muhatapız. Çok daha vahimi, bu acı gerçeklerle yüzleşmek yerine sağa sola saldırarak suçlarını örtme çabasındalar.

Bizim nazarımızda insanı meşrebine, mezhebine, inancına göre ayırmak yoktur. Şehirleri oy pusulasına göre tasnif etmek de yoktur.

Her eleştiriye anında cevap vereceğiz, muhalefetin yalan terörünün üstesinden hakikatin güneşiyle geleceğiz. Ağır başlıklıktan, suhuletten, kardeşlikten taviz vermeden bu mücadeleyi yürüteceğiz.


Nasip olursa Pazar günü Amerika'dayız ve Pazartesi günü New York'ta, BM'nin tam karşısında 36 katlı Türkevi'nin açılışını yapacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap