SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı Erdoğan'a böyle seslendi: ''Artık yeter! Hikayenin bittiğini anlayın''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a böyle seslendi: ''Artık yeter! Hikayenin bittiğini anlayın''

04 Şubat 2022 Cuma - 13:43




Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Davutoğlu, "Artık yeter! Hikayenin bittiğini anlayın" dedi.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'a seslendi ve, "Artık yeter! Hikayenin bittiğini anlayın" ifadelerini kullandı.

Enflasyon rakamlarını değerlendiren Davutoğlu, "Verdiğiniz zamları bir ayda bitiren bir ocak enflasyonu ile karşı karşıya bıraktınız ülkeyi. Ülkenin her yerinden yangın haberleri geliyor. Elektrik ve doğalgaz faturalarından kaynaklanan ekonomik yangın haberleri. Artık yeter! Hikayenin bittiğini anlayın" dedi.

Erdoğan'a seslenen Davutoğlu, "Bugün enflasyon rakamlarını büyük bir üzüntüyle öğrendik. TÜFE'de yüzde 50, ÜFE'de yüzde 100'e yaklaşan bir enflasyon, yakında TÜFE'de de üç rakamlara gelmemiz şaşırtıcı olmayacak. Bu rakamlar 2002 Nisan ayından bu yana TÜFE'deki en yüksek rakam. ÜFE'de de 2002 ocağından bu yana gelen en yüksek. Aslında bu rakamların söylediği şey çok basit. Yolsuzlukla mücadele diye geldiniz, ülkeyi yolsuzluklar cenneti haline getirdiniz. Yoksullukla mücadele dediniz, verdiğiniz zamları 1 ayda bitiren bir Ocak enflasyonu ile karşı karşıya bıraktınız ülkeyi" tepkisini gösterdi.

Davutoğlu şunları söyledi:

"Elektrik ve doğalgaz faturalarından kaynaklanan ekonomik yangın haberleri. Artık yeter! Hikayenin bittiğini anlayın ve yeni bir hikaye yazamayacaksanız ki yazamayacaksınız, bu ülkenin üzerindeki oluşturduğunuz kara bulutları dağıtın ve gidin."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap